Pariuri pe capetele candidaților la Primăria Craiova. Cine sunt și ce cote au

668
Captură site de pariuri care are opțiune și pentru cele politice

Pariuri pe candidații pentru Primăria Craiova. Cine sunt și ce cote au

Casele de pariuri nu ratează alegerile de anul ăsta. Candidații, în general cei pentru ocuparea funcțiilor de primar în marile orașe, au fost cotați la pariuri. Între ei, și cei pentru câștigarea Primăriei Craiova.

Site-urile dedicate precizează că pentru pariurile politice cotele sunt unele fixate pe baza sondajelor din ultima perioadă.

Știm că mulți pariori nu se limitează doar la sport, iar politica reprezintă un prilej bun pentru a fi testată inspirația acestora. Ne pregătim pentru 4 tururi de alegeri în 2024, iar cotele pentru pariuri alegeri 2024 sunt unele fixate pe baza sondajelor din ultima perioadă”, se arată în descrierea unui astfel de site.

Doar cinci candidați din cei 12 pentru Primăria Craiova sunt cotați la pariuri, din analiza făcută de redacția Stiri Craiova. Nu știm care au fost criteriile de selecție, ci motivele pentru care cotele se pot schimba.

Azi, Olguța Vasilescu, primar în funcție, avea cea mai mică cotă de câștig. 1 solist. Cum X e aproape imposibil, restul intră oricum la categoria ”outsideri”. Cotele lor sunt foarte bune, între 15 și 200, dar, evident, sunt invers proporționale cu șansa de a câștiga alegerile. Așa că nici pariorii, nici candidații n-au nimic de câștigat.

Liberalul Nicolae Giugea, la a doua candidatură, are cota 15. E urmat de nou intrata în politică, Emilia Neagu, de la USR, cu 30. Locul patru – după cota de câștig, este ocupat de Marian Vasile, din partea AUR, cu 50.

Răzvan Diaconu, actualmente viceprimar al Craiovei, are cotă de câștig de 200. Totuși, nu știm exact cum a ajuns pe lista de pronosticuri politice. Mai degrabă se încadra la vreun pariu pe frumusețe, fiindcă, cel puțin față de jurnaliști, s-a arătat interesat de cotele sale de frumusețe. Incomensurabile!

Captură foto site de pariuri online, 23 mai 2024

Captură foto site de pariuri online, 23 mai 2024De observat că în urmă cu două zile pronosticurile erau diferite. De altfel, pe site-urile de profil se subliniază că situația se poate schimba de la zi la zi:

Este foarte important să considerați că, pe măsură ce se apropie data evenimentului politic, așteptările și cotele se pot schimba pe baza datelor relevante care au loc chiar în acel moment”.

Conform explicațiilor publicate, ”casele de pariuri folosesc diverse metode pentru a stabili probabilitățile fiecărui rezultat, în general pe baza sondajelor de opinie, a datelor demografice, a analizei politice și a evenimentelor actuale majore, printre multe altele”.

Captură foto site de pariuri, 21 mai 2024

ALEGEREA EDITORULUI