Piatră ”electorală”, în geamul mașinii unui membru de partid

765

Piatră ”electorală”, în geamul mașinii unui membru de partid.

Surpriză neplăcută pentru un consilier local liberal. După ce, ieri, a participat la o acțiune de campanie la Vârtop, alesul, venit din Orodel, și-a găsit mașina vandalizată. Atât parbrizul, cât și un geam lateral au fost sparte. Gaura e dovada că ”gazdele” n-au fost prea încântate de vizită.

Făptașul s-ar fi făcut nevăzut, la volanul unui autoturism, când proprietarul autovehiculului distrus, și alte câteva persoane s-au apropiat.

Claudiu Cătălin Brașoveanu, fost pădurar în comuna Vârtop și cunoscut contestatar al conducerii actuale a localității, a depus plângere la postul de poliție Vârtop, sub jurisdicția Secției nr. 7 Poliție Rurală Plenița. Polițiștii deplasați la fața locului au confirmat cele sesizate. Din cercetările confirmate de Poliție reiese că, în timp ce autoturismul era parcat pe DJ 561 D, un tânăr de 22 de ani din Vârtop ar fi distrus geamul lateral dreapta și parbrizul, cauzând un prejudiciu de aproximativ 5000 lei. Acest incident reprezintă un act de intimidare îndreptat împotriva membrilor PNL. Nu este un caz izolat; cetățenii din Vârtop relatând că asemenea fapte au avut loc și în campaniile anterioare, demonstrând un mod de operare al celor care, cu disperare, încearcă să se agațe de putere”, au transmis reprezentanții partidului.

ALEGEREA EDITORULUI