UPDATE / Bărbat amenințat cu maceta de trei tineri după ce a coborât din autobuz

798
Fotografie simbol / Sursa foto: Google

Bărbat de 36 de ani, amenințat cu maceta de trei tineri după ce a coborât din autobuz

Un craiovean a fost tâlhărit de trei tineri, dintre care doi minori, după ce a coborât din autobuzul în care se aflaseră cu toții. Evenimentul a avut loc ziua, la amiaza mare, pe 24 mai, în jurul orei 15:30, pe Bvd. Decebal, în zona blocurilor N11, N12.

Tinerii l-au urmărit și l-au amenințat cu o macetă. În fugă, victima s-a dezechilibrat și a căzut, moment în care i-a căzut telefonul mobil, pe care i l-au luat. Asupra sa mai avea un telefon, cu care a încercat să apeleze Serviciul de urgență 112, moment în care agresorii au fugit.

Totul a fost surprins de o cameră de luat vederi din zonă.

Suspecții au fost reținuți, astăzi, pentru 24 de ore.

UPDATE:

Conform informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, tinerii au fost reținuți de polițiștii Secției 3 Poliție Craiova. Au vârste cuprinse între 16 şi 18 ani și sunt bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată:

”În fapt, la data de 24 mai 2024, în jurul orei 15.30, un bărbat de 36 de ani, din municipiul Craiova, a sesizat faptul că, în timp ce se afla pe bulevardul Decebal, ar fi fost ameninţat cu o armă albă, de către trei persoane necunoscute, care i-ar fi sustras un telefon mobil.

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Melineşti, în cursul zilei de ieri, 28 mai, au fost depistaţi trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani, bănuiţi de comiterea faptei, aceştia fiind conduşi la audieri.

În baza probatoriului administrat de poliţişti, cei în cauză au fost reținuţi, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Astăzi, persoanele reţinute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unor măsuri preventive”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Dolj.

ALEGEREA EDITORULUI