Concert The Mono Jacks, la Promenada Craiova

438

Trupa The Mono Jacks cântă, pe 8 iunie, la Craiova. Gazda evenimentului este Promenada Craiova. Evenimentul va începe la ora 19:00 și va avea loc pe terasa situată la nivelul 1, unde fanii vor avea acces gratuit prin aplicația SPOT.

În deschidere, trupa Eclectic – Bogdan Pîrvu, Andrei Ciobanu și Andrei Stan.

The Mono Jacks, formată din Doru Trăscău (voce, chitară), Andrei Zamfir (chitară), Cristian Chiru (bass) și John Ciurea (tobe) a cucerit publicul cu albume precum „Ușor Distorsionat”, „Gloria” și cel mai recent, „Norul Nouă”, lansat în luna mai a anului trecut.

Evenimentul face parte din prima ediție a proiectului-umbrelă SPOT Festival, cel mai lung festival neoficial. După debutul său de pe 1 iunie, organizatorii pregătesc 6 luni de show și muzică bună, prin 35 de concerte în 14 orașe din țară, cu artiști renumiți, precum: Delia, Nicole Cherry, Șuie Paparude, The Motans și mulți alții.

Pe lângă accesul gratuit la concert oferit de aplicația SPOT, odată cu descărcarea acesteia și crearea unui cont, utilizatorii au ocazia să primească, în limita stocului disponibil, un voucher de 50 RON la magazinele partenere din centrul comercial.

În perioada următoare, Promenada Craiova mai organizează evenimente-concurs, ca Burger după Burger, în zona food court, pe 10 iunie, iar pe 22 iunie se va desfășura Esports Kings – cea mai amplă competiție de gaming din România, unde vor fi prezenți și influencerii: iSilent, imoGen și Highman.

ALEGEREA EDITORULUI