Experienţe unice la Craiova IntenCity, între 28 – 30 iunie 2024: Muzică, dans și atracții non-stop pentru fani

393

IntenPeople, mai sunt doar câteva zile!

Mai sunt doar câteva zile până la startul Festivalului IntenCity. Iar ediţia din acest an promite să fie una cu mult mai mult decât un simplu festival de muzică.

Pe lângă spectacolele electrizante şi prestaţiile live oferite de Alan Walker, Dimitri Vegas & Like Mike, Dubioza Kolektiv și Helena Paparizou, alături de unii dintre cei mai în vogă artişti români, The Motans, Connect-R, Subcarpați și Damian Drăghici & Brothers, arealul festivalului va fi plin de surprize și activități interactive. 

Dăm startul distracţiei cu un Super Show!

Unul dintre momentele de vârf ale festivalului – din zona de activări, de pe esplanada stadionului Ion Oblemenco – va fi marcat printr-un flash mob spectaculos, când peste 250 de dansatori profesioniști vor transforma atmosfera într-o adevărată explozie de energie și culoare.

Creează conținut viral cu Pixbot: Fii vedetă la IntenCity!

Dacă ești fan social media, IntenCity a pregătit ceva special pentru tine. În zona de activare, va fi amplasat un braț robotic – Pixbot, care te așteaptă să-ți creezi cele mai cool clipuri și fotografii pentru Facebook, Instagram și TikTok. Fie că ești un creator de conținut sau nu, Pixbot îți va oferi unghiuri și efecte care să te pună în valoare ca o adevărată vedetă.

Hair style, tattoo și make-up pentru un look de Festival!

Simți nevoia de o schimbare de look? La IntenCity vei găsi soluția perfectă! Poți să-ți faci un tatuaj super cool sau un machiaj glam şi o coafură care să te scoată în evidență pe toată durata festivalului. Avem experți pregătiți să-ţi ofere o transformare fabuloasă!

Produse personalizate pentru fanii IntenCity!
Fanii Festivalului IntenCity au acum un nou motiv de bucurie: vor putea achiziționa o gamă variată de produse personalizate pentru a simţi şi mai intens atmosfera acestui eveniment unic.

Produsele sunt disponibile la vânzare pe site-ul EpicPrints – https://epicprints.ro/categorie-produs/festival-intencity/. De asemenea, vor putea fi achiziţionate şi de la standurile special amenajate în incinta festivalului.

Răsfăț culinar pentru toate gusturile!

Festivalierii vor putea savura diverse preparate delicioase, de la street food internațional la specialități locale. Indiferent de preferințele tale culinare, vei găsi cu siguranță ceva pe gustul tău.

Noul model Ford 100% electric, expus în premieră în România la Festivalul IntenCity!

Și asta nu e tot! Vei putea vedea în premieră în România, la Craiova IntenCity, cel mai nou model de la Ford, 100% electric. Da, ai citit bine! Pregătește-te să descoperi inovația și tehnologia de top, direct la IntenCity 2024.

Nu uita să-ți schimbi abonamentul în brățară și să citești regulamentul festivalului!

Vara aceasta – Be IntenCity, Play IntenCity. Bucură-te de atmosfera electrizantă a unuia dintre cele mai așteptate evenimente din România – Festivalul IntenCity, organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova.

Toate detaliile despre bilete, line-up și program:

Bilete: https://iticket.ro/event/intencity-2024

Website: https://craiovaintencity.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/CraiovaIntenCity/

Instagram: https://www.instagram.com/intencity.festival/

YouTube: https://www.youtube.com/@intencityfestivalcraiova

TikTok: https://www.tiktok.com/@intencity.festival

ALEGEREA EDITORULUI