UPDATE / Lorena Voican preia Termocentrala CET Craiova II (Surse)

10284

Lorena Voican, proaspăt demisionară de la conducerea SC Termo Urban Craiova, va prelua șefia Sucursalei Electrocentrale (SE) Craiova II, fostă sucursală a Complexului Energetic Oltenia, susțin surse Știri Craiova.

UPDATE: Contactat de redactorul Știri Craiova, Dan Vasile, directorul SE Craiova II a confirmat informația privind numirea Lorenei Voican la conducerea Sucursalei. În schimb, a infirmat-o pe cea privind plecarea sa la Ministerul Energiei. Acesta ne-a precizat că el va rămâne în SE Craiova ca director de producție.

Informația inițială* Directorul Dan Vasile ar urma să ajungă în Ministerul Energiei, în vreme ce interimatul la Termo Urban ar fi fost preluat de Alin Medeleț, soțul Lorenei Voican.

Ilinca, de la RAADPFL Craiova, mutat la Avioane

La sfârșitul săptămânii trecute conducerea unei alte subordonate a Primăriei Craiova a fost schimbată. Adinel Ilinca, directorul Regiei de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ Craiova a fost numit administrator special la Fabrica de Avioane din Craiova. Atribuțiile conducerii Regiei au fost preluate de directorul tehnic, Cristian Grigorie.

Citește și:

Lorena Voican a demisionat de la conducerea Termo Urban

ALEGEREA EDITORULUI