Se mai construiește un magazin Penny în Craiovița

6681
Perimetrul vizat pentru amenajarea magazinului Penny / Captură foto Google Maps

Un nou magazin Penny, al patrulea din Craiova, ar urma să fie amenajat pe Bulevardul Dacia, la nr. 5K, în Cartierul Craiovița Nouă.

Suprafața terenului pe care va fi construit are aproximativ 7.500 mp și este proprietatea privată a unei societăți comerciale, cu drept de ipotecă în favoarea omului de afaceri Mihai Gună.

Amplasamentul este situat lângă un alt teren care era vizat de LIDL pentru construcția unui supermarket, la nr. 5J și 5E.

Cu roșu, perimetrul vizat pentru amenajarea unui magazin LIDL, cf unui Certificat de Urbanism emis în 2022. Alături, cu galben, terenul pe care ar urma să fie construit un magazin Penny / Captură foto Google Maps

Este vorba de terenul pe care anul trecut s-a asfaltat și s-au marcat treceri de pietoni pe sub țevile de termoficare. Subiectul a fost tratat de Gazeta de Sud.

Sursa foto: Gazeta de Sud

Zona este de comerț și servicii, cu regim de înălțime P+1E, P.O.T. max. = 65%, C.U.T. max. = 1,20 și este afectat parțial de rețeua de termoficare și calea ferată și zonele lor de protecție. Utilizările propuse aici sunt de comert si serviciii-Retail Park Craiova.

”Se propune construire magazin PENNY parter ce include magazin cu produse din carne și brânzeturi, alei carosabile, montare post trafo, branșamente utilități și organizare de șantier cu P.O.T. propus = 19,42% si C.U.T. propus = 0,19”, se precizează în documentul de urbanism emis de municipalitate pe 9 iulie a.c..

 

ALEGEREA EDITORULUI