Polițist mușcat de mână într-o secție de votare din Dolj. Agresoarea a fost reținută

398

Un agent de poliție aflat în serviciul de protecție la o secție de votare din comuna Cerăt, Dolj, a fost mușcat de mână de o femeie. Anterior, lucrătorul MAI intervenise pentru că în secție s-ar fi creat îmbulzeală, utilizând sprayul iritant din dotare după ce un bărbat a devenit recalcitrant.

Concubina bărbatului s-a repezit la agentul de poliție și l-a mușcat de mănă. Angajatul IPJ nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

”A fost informată unitatea de parchet competentă în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, cele două persoane fiind în custodia poliţiştilor. Totodată, a fost dispusă înlocuirea agentului de poliție din serviciul de protecție”, a informat IPJ.

Dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de către un procuror din cadrul Pachetului de pe lângă Judecătoria Segarcea. În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, femeia a fost reținuă pentru 24 de ore, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj.

ALEGEREA EDITORULUI