Simion vine la Craiova ca prezidențiabil. Pune punct și scandalului din filiala AUR Dolj?

377
Sursa foto: https://www.euroolteniainfo.com

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, vine, astăzi, la Craiova, pentru a-și prezenta programul politic în vederea candidaturii la alegerile prezidențiale.

Sosirea liderului de la centru este cu atât mai așteptată cu cât nemulțumirile manifestate de mai vechii membri ai filialei doljene față de aripa nou sosită la municipiu cu prilejul alegerilor locale nu vor fi stăvilite până când Simion nu va lua o decizie. Cine rămâne în AUR Dolj, în ce condiții și pe ce poziții.

Coordonatorul județean, Ionel Gheorghe, deputatul Ringo Dămureanu și alți câțiva auriști care au pus umărul la înființarea organizației de la Dolj i-au acuzat pe nou veniții strânși în jurul lui Marian Vasile că n-au vrut decât să saboteze filiala, numindu-i ”fripturiști”. Asta în timp ce atribuțiile de coordonare și accesul la sediul principal și rețelele sociale le-ar fi fost retrase de la centru prin metoda ”n-am fost noi, nu știm nimic”.

Tabăra Vasile nu a răspuns în niciun fel acuzațiilor și atacurilor, întărind și mai mult ideea că ei s-ar afla sub aripa protectoare a șefului suprem al AUR. În vreme ce ceilalți încearcă din răsputeri să-și exprime loialitatea față de liderul care pare că nu îi mai vede și nu îi mai aude.

În orice caz, urmează alegerile prezidențiale și parlamentare și toate cele trei ”tabere” trebuie să-și vadă interesele. Aparent, una dintre ele a jucat ultima carte pentru a rămâne pe teren. Drept urmare, e de văzut care va fi strategia fiecăreia pentru a răzbi.

ALEGEREA EDITORULUI