Un tânăr fără permis a furat o mașină cu care apoi s-a răsturnat violent pe Calea București

2789
Colaj cu foto preluate de pe grupul INFO TRAFIC CRAIOVA ȘI DOLJ/Mitrică Eduard
Un tânăr de 19 ani, din Craiova, a fost protagonistul unui accident spectaculos produs în această dimineață, la ora 04.42, pe Str. Calea București.
Polițiștii au descoperit ulterior accidentului că bărbatul a sustras autoturismul care se afla parcat neasigurat și cu cheile în contact, pe strada Spania. Alături a avut și un partener de ”aventură”, un copil de 12 ani, tot din Craiova. Se pare că proprietarul mașinii furate a lăsat-o pentru doar câteva clipe nesupravegheată, cât să mute un alt autovehicul din calea de acces.
Hoțul a condus mașina până la intersecția cu strada Calea București, unde, la efectuarea virajului către dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a acroșat bordura care desparte sensurile de circulație, s-a răsturnat şi a intrat în coliziune cu stâlpul semaforului de la intersecţia străzilor Calea București şi Petre Ispirescu.
Sursa foto: Facebook/ INFO TRAFIC CRAIOVA ȘI DOLJ/Mitrică Eduard
În urma evenimentului rutier, conducătorul auto şi minorul de 12 ani, pasager în autoturism, au fost transportaţi la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, primului fiindu-i recoltate şi probe biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.
Sursa foto: Facebook/ INFO TRAFIC CRAIOVA ȘI DOLJ/Mitrică Eduard
Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis şi vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

ALEGEREA EDITORULUI