7 thoughts on “Electroputere Park demolează sediul de 9 etaje al fostei mari uzine SC ELECTROPUTERE SA din Craiova

  1. Sunt în cunostinta de cauza și va cer precizarea ca,în zona respectiva zona sunt doua clădiri cu aceiași arhitectura,dar,cu activități diferite.Luati la cunostinta ca una a fost sediul laboratorului de tehnologie și metrologic,dar și vestita secție de producere a pieselor sintetizate cu vestitul ca inițiator,profesorul universitar dr. ING.SONTEA SEVER și a doua clădire,a fost sediul Centralei Electrotehnicei Românești și centrul de calcul și conducerea uzinei Electroputere .

  2. În loc să demoleze clădirea,ai bine o modernizat pt birourile Mall-ului.+ vestiare și încăperi pt personalul auxiliar, și se putea închiria și pt alte societăți interesate.
    Este ușor să demolezi, dar cheltuiești mai mult cu ridicarea unei clădiri.

  3. Iar cele 92 de locuri de parcare,în plus , nu satisfac necesarul de parcare a mașinilor cumpărătorilor.
    S-a ajuns sa se parcheze pe trotuare ,iar cărucioarele să rămână vraiște, după golirea de cumpărături. Arată urât, vrei clienți în magazine, dar nu oferi parcări suficiente.

  4. Ce nu spune articolul, este ca privatizarea a fost facuta pe timpul liberalilor, cand Tariceanu era premier, vasalul din umbra a pesedeului de atunci. Acum, la vedere. Liberalii de atunci se laudau pe pliantele lor canceroase galbene ca au privatizat cu succes Electroputere si Daewoo Automobile desi privatizarea lui Daewoo a fost opera lui Basescu. Acum, acesti nemernici de liberali nu scot o vorba de fosta lor privatizare “de succes”. Privatizezi o companie cu o istorie deosebita, ce a fost sediul Centralei Electrotehnicii din Romania si o dai pe mana arabilor. Groparul local al acestei companii a fost Mondea, situl farmacistei Mondea ce are lantul de farmacii 3F. Pacat ca nimeni nu le-a venit de hac… Partidele toxice pnl si psd s-au infratit intre timp. Au facut acelasi dezastru in istorie, pnl mai demult, cand Bratienii jefuiau Romania interbelica ca Dinu Patriciu. Bine ca au murit.

  5. Bai Gebaila, dute la scoala si incepe din clasa a II a cand se face inmultirea. Esti vai de capul tau. Mai calculeaza o data suprafetele dupa ce treci clasa .

  6. Oare cu niste arhitecti pricepuți nu se putea transforma in parcare pe structura existenta?Macar 2-3 etaje.

  7. Chiar asa! Ma si intrebam ce calcule a facut🤨
    Oricum, documentarea nu a fost bine facuta si exprimarea nu e prea edificatoare. Si un lucru foarte important trebuia specificat: in aceasta cladire au functionat serviciile Intreprinderii Electroputere si ale Centralei Industriale Electrotehnice, alcatuita din 21 intreprinderi mari din tara. Centrala era grefata pe I.Electroputere, careia i se spunea cu mandrie “citadela industriei electrotehnice romanesti”.
    Putina istorie nu strica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *