Șofer de autocamion, ”rupt” de beat, observat de o patrulă de agenți locali cum conducea ”ondulat” pe Str. Râului. Era atât de băut că a adormit în timp ce polițiștii încercau să discute cu el

462
Reclame

Un craiovean de 47 de ani a fost depistat cu o alcoolemie extrem de ridicată, aseară, în timp ce conducea un camion pe Strada Râului. Norocul a făcut ca o patrulă a Poliției Locale, de la Ordine Publică ”Romanești”, care se afla în tranzit, să îl observe înainte să producă vreo tragedie.

Autovehiculul circula haotic, deplasându-se sinuos. La un moment dat, ansamblul s-a lovit de bordură și s-a oprit. Polițiștii locali au blocat autovehiculul și au anunțat Biroul Rutier. Bărbatul mirosea puternic a alcool și nu putea lega două cuvinte. Până să ajungă colegii de la Circulație, șoferul a adormit în timp ce încerca să le spună agenților de la locală de unde vine și unde vrea să ajungă.

Ajunși la fața locului, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 1,91 mg/l alcool pur în aerul respirat. Craioveanul a refuzat recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competente”, a precizat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj.

ALEGEREA EDITORULUI