Faci mamografie, ecografie sau analize de sânge, primești abonament gratuit la IntenCity Craiova

1842
Sursa foto: YouTube
Peste 100 de abonamente la Festivalul IntenCity vor fi oferite, gratuit, persoanelor care se vor programa la controale precum ecografii, mamografii sau analize de sânge PSA la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, până pe 23 august. Bineînțeles și acestea vor fi realizate gratuit. Inițiativa, care aparține Operei Române Craiova și Clinicii de Oncologie din cadrul SCJU Craiova, în parteneriat cu PFA Pîrjol Simona Mihaela și SC Eurogenetic SRL, are scopul de a da o șansă la vindecare și prevenție, în condițiile în care peste 4 000 de femei și 2 000 de bărbați pierd, anual, lupta cu cancerul de sân și cel de prostată.

Mai exact, este vorba despre 110 abonamente oferite la cel mai mare festival din Oltenia, aflat la prima ediție. În schimbul lor, doritorii trebuie să-și facă un control specific. Programările pentru analizele medicale se realizează între orele 08:00-16:00, de luni până vineri, la numărul de telefon 0751717759. 

Cancerul de sân și cel de prostată afectează anual mii de oameni, iar prevenția și tratamentul timpuriu te pot ajuta să te bucuri de tot ce are viața mai frumos”, este mesajul organizatorilor.

Trebuie știut că ecografia este recomandată femeilor cu vârsta sub 50 de ani, mamografia femeilor trecute de 50 ani, iar analiza de sânge PSA este recomandată bărbaților de peste 50 de ani.

Între 26 și 28 august, Complexul Sportiv Craiova (Stadionul Ion Oblemenco) va găzdui Festivalul IntenCity, evenimentul care vrea să aducă împreună muzica de ieri, de azi și de mâine.

Printre artiștii care vor urca pe scena festivalului la sfârșitul acestei veri, se numără DJ Snake, Jason Derulo, Afrojack, Luis Fonsi, Clean Bandit, Paul van Dyk, C-Block, Clean Bandit, East 17, Jason Derulo, Mahmut Orhan, Nana, Natti Natasha, Ricchi e Poveri, Thomas Anders and the Modern Talking Band și mulți alții. 

Abonamentele și biletele pe zile pentru festivalul IntenCity pot fi achiziționate din rețeaua Bilete.ro şi online de pe www.bilete.ro. Informații despre toate tipurile de abonamente sunt disponibile pe www.bilete.ro 

Festivalul IntenCity este organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova.