Ghicitoarea lui Solomon

1029
Antonie Solomon și Traian Băsescu/Sursa: oltenasul.ro
Reclame

I-am invitat și au onorat invitația, dar acum realizez că de fapt unul din ei mi-a dorit mult rău…” a scris, în dimineața asta, via Facebook, fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, pe pagina sa de persoană publică.

Alături a fost publicată o serie de fotografii în care fostul edil al Craiovei apare alături de Regele Mihai și Regina Ana, dar și de trei dintre foștii președinți ai României: Ion Iliescu, Emil Constantinescu și Traian Băsescu.

Antonie Solomon alături de Regele Mihai și Regina Ana/Sursa foto: Facebook

În context, în ultima perioadă, Aurică Solomon a publicat, grupate pe categorii, imagini în care apare la diverse evenimente pe care le-a organizat la Craiova alături de soliști de muzică populară și ușoară, actori, sportivi etc.

Antonie Solomon și Emil Constantinescu/Sursa: FAcebook

Cine i-a dorit ”mult rău” lui Antonie Solomon? 

Bucuria de ieri a lui Solomon s-a transformat în amărăciunea de azi – ca să păstrăm limbajul conotativ folosit de autor. Prin recreerea situațiilor trăite cât a avut calitatea de primar, prin text și imagini, Solomon i-a lăsat azi pe cei peste 20.000 de urmăritori să descopere cine este infamul personaj care l-a trimis în infern. Altfel spus, deloc poetic și pretențios, la pușcărie.

Antonie Solomon și Ion Iliescu/Sursa: Facebook

Și, totuși, cine a creat Infernul lui Solomon? Legenda spune că muza politicii românești a anilor 2010. Nu apare în fotografii – asta (mai) lipsește! Se zice că, pe când era primar, Aurică a vrut sa-audă de Elena. Dar n-ar fi vrut s-audă de Cocoș. Așa l-ar fi tras curentul dincolo de gratii. Alții își amintesc că Cetatea s-ar fi cutremurat la glumele mojice cu care Aurică ar fi întreținut-o pe Nuțica. Iar Elena s-ar fi plâns finuț președintelui republicii…

Acum, nimeni nu mai e ce-a fost…

Antonie Solomon și Elena Udrea/Sursa foto: oltenasul.ro

ALEGEREA EDITORULUI