“Încalță un copil”, o nouă campanie organizată de Fundația Zurli și Mirela Retegan pentru copiii desculți

504
Reclame

Pentru al patrulea an consecutiv, Fundația Zurli și Mirela Retegan, organizatorii campaniei ”Încalță un copil”, își propun să încalțe încă 10.000 de copii care, în prag de iarnă, nu au ce pune în picioare.

Românii sunt invitați să cumpere și să doneze o pereche de încălțări noi pentru copiii care, în toiul iernii, poartă în picioare cârpeli de la frați sau de la părinți. Persoane fizice, juridice, companii mici și mari sunt invitate să se alăture acestui demers prin care, an de an, Fundația Zurli ajunge acolo unde oamenii nu își imaginează că există copii care au nevoie să fie văzuți și ajutați.

În România anului 2022, există în continuare copii care merg prin ploaie ori zăpadă în papuci de cauciuc ori în teniși găuriți, pentru că familiile lor nu le pot asigura o pereche de ghete, copii din centre de plasament care nu au mai primit un lucru nou niciodată.

Prin campania Încalță un copil, Mirela Retegan, fondatoarea brandului Zurli, își propune să încalțe cu ghete noi copiii din comunitățile îndepărtate, din sate uitate de lume, unde cei mici nici nu îndrăznesc să viseze la ghete sau haine noi.

Până pe 2 decembrie 2022, românii din orice colț al țării și din Diaspora pot să trimită sau să aducă o pereche de ghetuțe noi într-unul din punctele de strângere din țară. De asemenea, persoanele care doresc să se implice mai mult și să strângă ghetuțe în cadrul campaniei, pot contacta organizatorii printr-un simplu email la fundatia@zurli.ro, devenind astfel parte dintr-o acțiune colectivă la nivel național.

Pachetele trebuie să conțină doar lucruri noi, iar pe lângă o pereche de ghetuțe, oamenii sunt încurajați să pună și alte lucruri necesare unui copil: haine noi, groase, să le țină de cald iarna (bluze, geci), o carte, o jucărie, o căciulă, un fular, rechizite pentru școală. Lista locațiilor din toată țara unde se pot duce sau expedia prin curier pachetele este disponibilă pe www.fundatiazurli.ro. Campania se desfășoară pe teritoriul întregii țări, până pe 2 decembrie, urmând ca apoi ghetele și pachetele să fie împărțite copiilor de colaboratorii și asociațiile partenere în campanie.

În primele trei ediții, Încalță un copil a mobilizat mii de oameni din țară și comunitățile de români din diaspora. Astfel, organizatorii, cu ajutorul partenerilor lor, au reușit să strângă 25.000 de perechi de încălțări noi, pentru 25.000 de copii din toată România.

Fundația Zurli este una dintre cele mai active ONG-uri la nivel național, cu zeci de proiecte derulate în beneficiul copiilor și familiilor aflate în dificultate, al copiilor bolnavi de cancer sau al mamelor vulnerabile. Mirela Retegan, în calitate de președinte al fundației, a dezvoltat continuu rețeaua de asociații partenere, pentru a atinge un număr cât mai mare de beneficiari finali, dar mai ales pentru a implanta în mentalul colectiv ideea de a face bine împreună.

În Craiova, punctele de colectare sunt următoarele:

TV Oltenia
Craiova, strada Bujorului, nr. 10
Anca Ochianu: 0799.708.333

Tucano Coffee Australia
Craiova, str. A.I Cuza, nr. 25, bl. M18 parter
Anca Ochianu: 0799.708.333

Wow Esthetic Center, str. Fratii Golesti, bl. M18C, Craiova (zona Piata Mare)
Luca Madalina – 0730235074

Clinic One Hope, bvd. Decebal, nr. 89, bl. N12, Craiova
Cernea Alexandru – 0769656889

VEZI AICI LISTA CU ORAȘELE DIN CAMPANIE ȘI LOCAȚIILE UNDE PUTEȚI TRIMITE GHETE PENTRU COPII – https://fundatiazurli.ro/campanie/incalta-un-copil-de-toamna-editia-2022/2022

Cum poți dona?

  • DONEAZĂ cu cardul direct pe www.fundatiazurli.ro  și nu uita să menționezi numele proiectului (“Încalță un copil”)
  • DONEAZĂ prin SMS la 8845 cu textul ACASĂ
  • DONEAZĂ pe GALANTOM – https://nouageneratie.galantom.ro/p/mirelaincaltauncopil
  • DONEAZĂ prin PAYPAL – fundatia@zurli.ro
  • DONEAZĂ prin transfer bancar, menționând la detalii numele proiectului (“Încalță un copil”):
  • Cont donatii LEI: RO70INGB0000999906701090, ING BANK  
  • Cont donatii EURO: RO67INGB0000999910896976, ING BANK
  • DONAȚII FIRME. Dacă reprezinți o companie și vrei să ajuți în campanie, se încheie contract de sponsorizare. Pentru asta te rugăm scrie-ne pe email la fundatia@zurli.ro datele companiei.

Împreună facem Roatan Binelui să se învârtă!

ALEGEREA EDITORULUI