Clubferoviar: Regionala CFR Craiova are cei mai mulți angajați cu mașină de serviciu din țară

1686
Gara Craiova / Sursa foto: Club Feroviar
Reclame

La Regionala Craiova sunt cei mai mulți angajați care conduc mașină de serviciu, conform unui top realizat de Club Feroviar. Publicația a întocmit și un clasament al regionalelor CFR Călători din punctul de vedere al numărului angajaților cu funcții de conducere, raportat la numărul total de salariați. În acesta, pe locul 1 se clasează Regionala Constanța, în vreme ce Craiova este pe locul 6.

Conform Clubferoviar.ro, Regionala Craiova, de unde provine actualul director general al operatorului feroviar de stat, Traian Preoteasa, are 30 de salariați care conduc mașini de serviciu (personal care în cadrul activității profesionale conduce mașina instituției). Pe următoarele locuri, la mare distanță de ocupantul primei poziții, în acest top se clasează regionalele Galați și Timișoara, cu 14, respectiv 13 angajați cu mașină de serviciu.

În privința raportului șef-angajat, la Regionala Craiova există un șef la fiecare 24,2 angajați. Mai detaliat, în regionala noastră sunt 1356 angajați și 56 de șefi.

Articolul integral pe Clubferoviar.ro: Topul regionalelor CFR Călători. Unde sunt cei mai mulți șefi și cei mai mulți șoferi

În altă ordine de idei, călătorii nu au cum să nu remarce cum arată, spre exemplu, peronul de la liniile 3-4 din gara Craiova: ”Ca după război!”. Iar în Halta Craiovița nu există un bec și niciun coș de gunoi. Despre restul gărilor, nici nu mai amintim.

Gara Craiova a fost modernizată, în 2010, cu cinci milioane de euro.

ALEGEREA EDITORULUI