Se construiește și un Retail Park lângă Promenada Mall din Craiova

4943
Prezentare generala Promenada Mall Craiova
Reclame

Mai apare un centru comercial pe terenul pe care General Building Management SA îl deține pe Balta Craiovița, în suprafață de 217.482 mp. Investitorul Promenada Mall face lângă el și un retail park. Proiectul este în faza de obținere a avizelor și autorizațiilor, iar societatea speră să se apuce de treabă peste o lună și jumătate și să finalizeze lucrarea în octombrie 2023.

Suprafața terenului pe care se propune noua investiție este de 17.255 mp, iar suprafața construită va avea 7.188 mp. Clădirea comerciala, cu spații destinate închirierii, va fi amplasată pe porțiunea sudică a Bălții Craiovița. Construcția va avea doar parter.

Principiul de funcționare va fi cel al unei clădiri compartimentate în spații independente, fiecare cu acces direct din exterior pentru clienți si aprovizionare, în care se vor comercializa diverse categorii de produse: încălțăminte, îmbrăcăminte, electrocasnice etc. Beneficiarul va realiza galeria comercială – lucrări interioare și exterioare în sistem „shell&core” (anvelopantă și spațiile comune). Spațiile comerciale vor fi puse la dispoziția chiriașilor neamenajate, în să cu toate utilitățile, situație în care compartimentările, finisajele, instalațiile interioare și mobilarea vor fi realizate de aceștia conform conceptului propriu de prezentare. Din zona de parcare, clienții vor intra în fiecare spațiu comercial prin uși de acces amplasate pe fațada principală.

În imediata vecinătate se execută deja construcția mall-ului Promenada Craiova, pe latura de vest a terenului deținut de General Building Management SA, având același investitor. Pe latura de est se construiește magazinul de bricolaj Dedeman. Pe același teren se află în lucru și drumul de legatură Calea Severinului – Str. Brestei, de la intersecția Calea Severinului – Bulevardul Tineretului, până la intersecția Str. Brestei — Str. Râului.

Valoare estimată a investiției necesare pentru Retail Park se ridică la peste 11 milioane de lei. Perioada propusă pentru execuția proiectului este 23 ianuarie – 23 octombrie 2023.

ALEGEREA EDITORULUI