”Olimpică” la funcții politice. La 25 de ani, o liberală din Craiova a manageriat deja trei școli din Dolj

2904
Andreea Pavel, membră PNL, director interimar de serviciu oriunde partidul are nevoie / Sursa foto: Facebook
Reclame

O craioveancă de 25 de ani se poate lăuda că este – dacă nu singura – printre cele mai tinere directoare de școală din România. Până la vârsta asta, a manageriat nu una, ci trei unități de învățământ din Dolj. Cu siguranță, tânăra proaspăt absolventă de masterat în Management Educațional nu este una obișnuită. Performanța ei merită consemnată în Cartea recordurilor politicii autohtone. Deși, după vreo 33 de ani de democrație, a ajuns să mustească de tot felul de performeri politici, recordurile de genul ăsta transformându-se într-o banalitate. Partidele își însărcinează încă din fragedă tinerețe membri de partid, cu funcții grele, fiindcă experiența se câștigă, nu-i așa, doar muncind. Și-acum, na, să recunoaștem, dacă pe ”olimpici” îi mai (sus)ține și fizicul, cu-atât mai bine.

Andreea Pavel / Facebook

Andreea Pavel, membră PNL Dolj, a reușit performanța de a bifa nu mai puțin de trei scaune de director școlar. Toate într-un singur an. Ce-i drept, ca interimar.

 

Conform datelor publice despre studiile sale, în 2019 tânăra a absolvit Facultatea de Litere din Craiova, iar în 2021 a finalizat un master în Management Educațional. În 2022 a și trecut la treabă. A început anul ca director interimar la Școala Gimnazială Bratovoești, din ianuarie până în aprilie. Apoi a ocupat aceeași funcție la Școala Gimnazială Vârvor, până în august, pentru ca din septembrie să devină director la Terpezița, unde conduce elevii și profesorii și în prezent.

În paralel cu treburile școlare, tânăra își îndeplinește cu succes și obligațiile politice obișnuite: distribuie postările colegilor și șefilor ierarhici, merge la întrunirile de partid etc.
Recent a participat la alegerile femeilor liberale. Nu ne-ar mira ca mâine, poimâine, să o vedem candidând la o funcție și mai serioasă decât cea de manager de școală. Pentru că poate.

Alături de colegele din PNL la alegerile pentru șefia Organizației Femeilor Liberale din Dolj / Foto: Facebook

 

ALEGEREA EDITORULUI