Nu se-nchide “Autentic Românesc”. Se transformă. Magazinul va vinde și pe tichete de masă, cadou și sociale

1258
Reclame

Magazinul „Autentic Românesc” din Craiova, care și-a propus să vândă numai produse ale producătorilor români, îşi va continua activitatea şi în anul 2023, conducerea SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL fiind convinsă că acest concept este şi va rămâne apreciat de locuitorii din Craiova, arată, într-un comunicat de presă, societatea comercială din subordinea Primăriei conduse de Lia Olguța Vasilescu.

PRESShub a scris marți, citând Gazeta de Sud, că la șase luni de la inaugurarea cu fast, magazinul „Autentic Românesc” nu a avut succes comercial.

Produse de sezon au fost, dar nu în permanență. Asta și pentru că producătorii autohtoni nu prea s-au înghesuit în Piața Chiriac. Și nici cumpărătorii. În consecință, după șase luni, când s-a făcut bilanțul, magazinul „Autentic Românesc” a ieșit pe minus.

Societatea care administrează piețele din Craiova a emis miercuri un comunicat în care afirmă că discuţiile ce au avut loc pe tema magazinului în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Municipal Craiova au fost interpretate în mod eronat și prezentate tendențios de anumiți jurnalişti.

„Menționăm că nu am luat niciodată în considerare varianta închiderii magazinului, continuăm să credem în calitatea produselor românești, sprijinim producătorii agricoli și încurajăm craiovenii, și nu numai, să consume produse autohtone, să aleagă gustul autentic românesc. (…)”, se arată în comunicatul dat presei de SC Piețe și Târguri Craiova.

Articolul integral pe PRESSHUB

ALEGEREA EDITORULUI