Cătușe pe ”gardul dorințelor” inaugurat de Primăria Calafat

855
Sursa foto: Ziarul de calafat
Reclame

O pereche de cătușe a fost legată de ”Gardul Dorințelor”, proaspăt inaugurat de Primăria Calafat, pe modelul celor din capitalele europene. Fotografia cu ”lacătul” a fost publicată de Ziarul de Calafat. ”Se pare că în sfârșit și-au pus și calafetenii o dorință”, a scris ironic publicația.

”Gardul Dorințelor” e ”ca la Paris”, potrivit edilului Dorel Mitulețu, citat de Digi24. El a fost amplasat pe malul Dunării ca să atragă turiștii. ”Trebuie să facem și noi ceva să promovăm Calafatul într-o formă sau alta. Avem Fântâna Baba Lupa, avem Dunărea, avem zona debarcaderului, zonele de promenadă ale Calafatului, care trebuiesc promovate”, declara primarul pe 14 aprilie, pentru Digi24.

Edilul a pus și primul lacăt, dar și o dorință, apoi a aruncat cheia în Dunăre. Iar fostul primar al Calafatului, Lucian Ciobanu, l-a urmat. A mers și el la celebrul gard. ”Dorința mea este să nu se îndeplinească dorința domnului primar. Acum pun lacătul, leg lacătul de lacătul domnului primar și voi arunca cheile în Dunăre”, a explicat, într-o filmare, Ciobanu.

La câteva zile, pe gard a apărut o pereche de cătușe…

Sursa foto: Ziarul de Calafat