Ford Craiova angajează 1300 de oameni începând cu luna iunie

2030

Ford Otosan anunță astăzi că 1.300 de noi locuri de muncă vor fi create la noua sa fabrică de vehicule și motoare de la Craiova. Aceasta este prima campanie majoră de angajare la nivel local pe care Ford Otosan o desfășoară de la finalizarea transferului de proprietate a uzinei, din iulie 2022.

Noile locuri de muncă sunt necesare pentru a susține viitoarea dezvoltare a producției Ford Otosan la Craiova, unde capacitatea de producție va crește de la 250.000 de vehicule pe an la 272.000 vehicule pe an.

Ford Otosan vrea să angajeze în principal operatori de producție, precum și experți în inginerie, întreținere și finanțe, astfel că primii noi angajați sunt așteptați să se alăture companiei la începutul lunii iunie.

“Odată cu adăugarea celor 1.300 de locuri de muncă, vom ajunge la un număr de aproximativ 6.500 de angajați la fabrica din Craiova, ceea ce va asigura un program de lucru în 3 schimburi, mai târziu în acest an”, a declarat Müjdat Tiryaki, Președintele Ford Otosan Craiova.

Mai multe detalii despre campania de angajare derulată de Ford Otosan se pot găsi pe pagina de LinkedIn a companiei (https://www.linkedin.com/showcase/ford-otosan-romania/). De asemenea, oricine este interesat să aplice pentru oricare dintre pozițiile disponibile este încurajat să contacteze agențiile specializate din Craiova – Manpower și Prohuman, partenerii Ford Otosan în acest proiect. Compania va prezenta oferta de angajare și la târgul de locuri de muncă organizat în Craiova de către Agenția Națională pentru Ocuparea forței de Muncă (AJOFM) pe 12 mai.

ALEGEREA EDITORULUI