DOLJ. Bebeluș de 7 luni, căutat de polițiști, găsit într-o pungă

686
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa: Google Images
Reclame

Situație tristă și bizară la Sălcuța, în Dolj. Un copil de șapte luni a fost găsit într-o pungă, în această dimineață, fără semne vitale. Descoperirea a fost făcută de polițiști după ce bunicul a sesizat că nepotul său a dispărut din casă. La rândul ei, mama copilului, în vârstă de numai 15 ani, le-a spus polițiștilor că nu-și mai găsește fiul.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj au precizat pentru Stiricraiova că dispariția a fost semnalată în această dimineață, la ora 05:35. Mai mulți polițiști au mers la locuința doljeanului. Aici au aflat că în aceeași casă locuiește și nora lui, o minoră de 15 ani, din Mehedinți. Fata le-a declarat polițiștilor că nu-și mai găsește pe fiul.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Poliției Orașului Segarcea, Serviciului de Investigații Criminale și Serviciul Criminalistic copilul a fost căutat în zona de pe lângă casă. El a fost găsit, fără suflare, într-o zonă cu vegetație deasă, într-o pungă de plastic.

”Cadavrul a fost autopsiat, iar rezultatul a arătat că moartea a fost patologică și neviolentă”, a precizat pentru Stiricraiova, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj. Altfel spus, copilul a murit din cauza unor afecțiuni medicale.

Mama a fost audiată, însă nu a fost reținută. Cel mai probabil, de teamă că nu va putea explica moartea băiețelului, fata de 15 ani a mințit că nu știe unde este.

”În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului”, au mai precizat cei de la IPJ Dolj.

ALEGEREA EDITORULUI