Stay Fit Gym deschide primul centru de fitness și aerobic, în Craiova

947
Reclame

Stay Fit Gym, unul dintre cele mai mari lanțuri de fitness și aerobic din România deschide, pe 5 octombrie, în Promenada Craiova, un nou centru de fitness și aerobic. Evenimentul de inaugurare va avea loc începând cu ora 17:00 și va fi marcat de o petrecere cu DJ & muzică bună, Open Bar, tombolă cu premii și surprize pentru participanți.

Totodată, pe 5 octombrie, Stay Fit Gym își deschide porțile GRATUIT tuturor iubitorilor de sport și mișcare pentru a testa toate echipamentele.

La eveniment vor fi prezenți și unii dintre cei mai cunoscuți influenceri din domeniul fitness.

”Ne bucurăm că ne putem extinde rețeaua de fitness și aerobic și în Craiova. Este o zonă importantă pentru noi, acolo unde vom deschide nu unul, ci două centre de fitness în 2023. Începem cu Stay Fit Promenada Craiova și continuăm cu Stay Fit Mercur Craiova. În acest fel dorim să ne consolidăm poziția în zonă și să le oferim pasionaților de sport și mișcare cele mai bune condiții de antrenament de pe piață”, declară Alexandru Lascăr, CEO Stay Fit Gym.

Abonamente de bun-venit

Pentru a marca deschiderea noului centru din Craiova, Stay Fit Gym oferă abonamente de bun-venit la prețuri extrem de avantajoase:

  • Abonament SuperHERO lunar la doar 159 lei: Cu acest abonament, beneficiați de acces la toate facilitățile clubului: fitness, cardio, functional training, cycling și clase de grup. În plus, puteți păstra prețul promoțional PE VIAȚĂ dacă nu întrerupeți niciodată abonamentul.
  • Abonament SuperHERO anual la doar 1.349 lei: Acest abonament oferă, de asemenea, acces la toate facilitățile clubului, fiind cea mai avantajoasă variantă pentru 12 luni de abonament. (Media lunară este de doar 112 lei.)

Cum obții abonamentul?

Pentru mai multe detalii despre centru, programul de funcționare, clasele oferite, dar și pentru a obține un abonament la preț promoțional, puteți intra pe stayfit.ro/promenadacraiova.

Stay Fit Gym Craiova vă așteaptă cu cele mai moderne echipamente și traineri specializați pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de fitness și să vă bucurați de o viață mai sănătoasă și mai activă. Nu ratați evenimentul de deschidere pe 5 octombrie, de la ora 17:00 și fiți alături de noi în această nouă etapă a fitnessului în Craiova.

Facilitățile centrului de fitness și aerobic Stay Fit Promenada Craiova

Stay Fit Promenada Craiova va fi unul dintre cele mai mari centre de fitness din oraș, cu aproximativ 2000 mp disponibili pentru antrenament.

Va fi unul dintre cele mai complexe centre de fitness, care va oferi acces la mai multe tipuri de antrenamente precum: fitness, cardio, functional training, cycling, clase de grup (yoga, pilates, total body workout, abs & butt, zumba etc), dar și o zonă de box dedicată.

Despre Stay Fit Gym

Stay Fit Gym este un brand 100% românesc și una dintre cele mai mari rețele de fitness & aerobic din România. Cu facilități de ultimă generație, clase variate și instructori experimentați, Stay Fit Gym promovează un stil de viață sănătos și activ pentru toți membrii săi. Pentru mai multe informații despre Stay Fit Gym și serviciile sale, vizitați https://stayfit.ro/.

 

 

ALEGEREA EDITORULUI