Președintele USR Dolj, Cezar Drăgoescu, candidează la șefia Consiliului Județean

602
Reclame

Cezar Drăgoescu, liderul USR Dolj, este candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj, au anunțat, astăzi, reprezentanții partidului, într-un comunicat remis presei.

Conform comunicatului de presă, Cezar Drăgoescu este licențiat în finanțe-bănci și are o carieră de peste 18 ani în domeniul bancar și comerț exterior și, ulterior, s-a îndreptat către zona de antreprenoriat.

În 2020, a obținut un mandat de ales municipal. De-a lungul celor patru ani în Consiliul Local Craiova s-a făcut remarcat prin frecventele sale intervenții și propuneri, unele dintre ele adoptate cu acordul primarului Craiovei, cum ar fi montarea unor semafoare de prim vehicul sau băncuțe inteligente. Acestea din urmă nu au funcționat niciodată, însă, fiindcă le-a lipsit softul.

În altă ordine de idei, cât despre lista completă a consilierilor județeni și programul politic județean al USR, partidul a precizat că vor fi prezentanți în cadrul unei conferințe de presă, ”care va avea loc în viitorul apropiat”.

ALEGEREA EDITORULUI