Stelian Bărăgan, de la PSD Dolj, numit secretar de stat la Proiecte Europene

534
Stelian Bărăgan / Facebook / PSD Dolj

Stelian Bărăgan, de la PSD Dolj, numit secretar de stat la Proiecte Europene.

Social-democratul Stelian Bărăgan, fost viceprimar al Craiovei în mandatul lui Mihail Genoiu, a fost numit săptămâna trecută secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, condus de Adrian Câciu.

Membru PSD Dolj cu ștate vechi, el a mai deținut în administrația locală și funcția de consilier județean. De foarte mulți ani, ocupa postul de director al Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră al Universității din Craiova.

În 2009, între mai și noiembrie, a condus OIR POSDRU S-V Oltenia.

”Stelian Bărăgan intră în echipa domnului ministru Adrian Câciu pentru a pune umărul la continuarea performanțelor în atragerea fondurilor europene. Suntem convinși că experiența acumulată în toți acești ani și pusă în slujba Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene va fi una benefică pentru comunitățile din România”, a anunțat PSD Dolj pe Facebook.

Bărăgan a fost numit în locul fostului secretar de stat Bogdan Florin Pașcuț, care avea delegată din partea ministrului Câciu coordonarea activității Direcției Generale de Achiziții Publice și Servicii Interne.

ALEGEREA EDITORULUI