Craiova, hai să facem schimb de cărți!

376

Asociația Media pe bune și Fundația Autonom, în parteneriat cu Avon, vă invită la un eveniment inedit care va avea loc în orașul Craiova:

“Craiova, hai să facem 📚 schimb de cărți!”

Întâlnirea va avea loc pe 22 aprilie 2024, începând cu ora 18:00, la Vibe Caffe, situat pe Strada Toporași nr. 23A. Evenimentul va reprezenta o oportunitate unică pentru pasionații de lectură de a-și împărtăși cărțile favorite și de a descoperi noi titluri fascinante.

Ce ne așteaptă la eveniment?

  • schimb de cărți: Participanții sunt încurajați să aducă 3 cărți în stare bună din domeniile beletristică și dezvoltare personală pentru a le oferi spre schimb;
  • dezbatere pe subiect: Începând cu ora 19:00, va avea loc o dezbatere moderată de Roxana Știubei pe tema “Ce ne place să citim?”. La finalul acesteia sunt pregătite câteva surprize pentru participanți.
  • networking: Continuăm seara socializâd în mod informal, servim cina, schimbăm contacte și creăm content pentru social media.

Ideea evenimentului s-a născut din dorința de a pune bazele unei comunități de cititori pasionați, unde să aibă libertatea de a discuta despre lecturi comune, să împărtășească idei și să facă schimb de experiențe în ceea ce privește domeniul literar.

Organizarea acestei acțiuni este o experiență minunată pentru noi, pentru că suntem pasionați de promovarea culturii și a lecturii în comunitate. Ne-am dorit să creăm un mediu prietenos și relaxant în care să ne expunem dragostea pentru cărți și să promovăm importanța lecturii în dezvoltarea personală”, declară Roxana Știubei, președinte Asociația Media pe bune.

Astfel, toți cei care doresc să participe sunt invitați să se înscrie aici: https://forms.gle/JgoDajLPp4u1kCEt7

Ne bucurăm să găzduim acest eveniment deosebit la Vibe Caffe și să încurajăm pasiunea pentru lectură și schimbul de informații. Cititul este un element esențial în viața noastră și suntem mândri să sprijinim inițiativele culturale care promovează acest aspect. Ne dorim ca participanții să se simtă ca acasă și să se bucure de o seară plină de discuții interesante și descoperiri literare”, spune gazda Irina Abagiu, proprietar Vibe Caffe.

Toți participanții vor intra automat într-o tombolă și vor putea câștiga prin tragere la sorți cărți oferite din partea Fundației Autonom.

În momentul în care am văzut evenimentul am știut sigur că voi participa, însă imediat mi-a venit ideea de a implica Fundația Autonom. Este despre cărți, citit, educație și reprezintă cu exactitate tipul de activitate în care vrem să fim implicați. Când e vorba despre citit, e despre noi, autonomii din Autonom – companie care pune la dispoziția personalului o bibliotecă internă și îndeamnă angajații la citirea unei cărți pe lună. Educația este cheia spre inovare și progres, iar împreună putem deschide uși spre noi orizonturi“, a menționat Lavinia Nasta, reprezentant Fundația Autonom.

De asemenea, toate participantele de sex feminin vor primi un cadou din partea Avon, care își dorește să evidențieze faptul că frumusețea este în oglindă: atât în partea interioară, prin lectură și focus spre evoluție continuă, cât și în exterior, prin preocuparea de a arăta bine și utilizarea produselor de calitate.

Povestea Avon, povestea noastră, a început cu ajutorul unui vânzător de cărți, David McConnell. În anul 1886, el vindea cărți doamnelor, apoi și-a dezvoltat afacerea și, împreună cu un prieten chimist, a creat parfumuri delicate pentru clientele sale fidele. Acum, suntem una dintre cele mai mari companii de beauty cu și pentru femei. Nu puteam lipsi de la un eveniment atât de frumos gândit și ne propunem să aducem în atenția participanțelor frumusețea și să le amintim cât de important este timpul investit în ele însele: o carte bună, o baie relaxantă în spumante florale sau 5 minute în plus pentru un machiaj care să te facă să te simți mai puternică”, a completat Nicoleta Blidar, director regional Avon Dolj.

ALEGEREA EDITORULUI