Cosmin Poteraș, de la REPER, și-a depus candidatura pentru Primăria Craiova. Carmen Stângă deschide lista pentru Consiliul Local

530
Carmen Stângă și Cosmin Poteraș / Sursa foto: Facebook
Reclame

Cosmin Poteraș, de la REPER, și-a depus candidatura pentru Primăria Craiova. Carmen Stângă deschide lista pentru Consiliul Local.

Senatorul Cosmin Poteraș, candidatul REPER Dolj pentru funcția de primar al Municipiului Craiova, alături de Carmen Stângă, președintele filialei județene, au depus, duminică,  listele de candidați pentru Primăria Municipiului și Consiliul Local (CL) Craiova.

Trebuie să recuperăm decalajul economic dintre Craiova și celelalte mari orașe din România. După 34 de ani dominați de PSD, ani în care investitorii ne-au ocolit din cauza corupției și a incapacității administrației locale de a dezvolta orașul, Craiova merită să fie reprezentată în fața investitorilor de oameni cu experiență în mediul privat, care înțeleg nevoile lor și care pun mai presus craiovenii și nu pilele, interesele personale sau parandărătul. Cei mai mulți dintre tinerii craioveni își planifică viitorul în alte orașe sau țări. Craiova poate și trebuie să le ofere un mediu în care să se dezvolte profesional și în care să ducă o viață decentă alături de familie și prieteni”, a declarat Cosmin Poteraș.

Președintele organizației județene REPER, Carmen Stângă, este prima pe lista candidaților pentru CL Craiova.

Ne dorim consultarea cetățenilor în luarea deciziilor și transparență în cheltuirea banului public. Calitatea serviciilor publice este precară în Craiova: copiii nu au loc în creșe, persoanele vulnerabile nu au parte de sprijin. Clădirile de patrimoniu sunt în paragină, în timp ce orașul se umple de clădiri construite în spații improprii. Orașul e sufocat de aglomerația din trafic, de praf, cenușă și noxe în timp ce transportul în comun, pistele de biciclete sau trotuarele lasă de dorit. Toate aceste lucruri trebuie să se schimbe. Craiova trebuie să devină un oraș pentru oameni și nevoile reale ale acestora”, a declarat Carmen Stângă.

  1. Carmen Stângă – Economist, consilier cabinet parlamentar;
  2. Cosmin Marian Poteraș – Inginer software, Senator;
  3. Gabriel Eugen Popescu – Inginer, administrator de sistem;
  4. Mariana Enache – Jurist, asistent personal;
  5. Mariana Dobre – Asistent medical, asistent medical;
  6. Marius Petrescu – Inginer, manager vânzări;
  7. Doina Tatiana Guriță – Medic, medic în medicina de urgență;
  8. Marius Octavian Olaru – Inginer, doctor inginer.

ALEGEREA EDITORULUI