Marian Vasile (AUR): ”Frustrarea s-a accentuat. Am văzut că doamna Vasilescu se ruga de craioveni să-i voteze consilierii locali”

458
Marian Vasile alături de o parte dintre candidații AUR pe listele Consiliului Local Craiova

Marian Vasile: ”Frustrarea s-a accentuat. Am văzut că doamna Vasilescu se ruga de craioveni să-i voteze consilierii locali”.

„Am intrat în această cursă, vă spun sincer, mânat de frustrarea pe care am simțit-o în ultimii 12 ani de zile, în calitate de consilier local, în opozitie”, a spus Marian Vasile, ieri, în cadrul unei conferințe de presă. La întâlnirea cu presa a avut alături și o parte a susținătorilor, candidați pe listele AUR pentru Consiliul Local.

”Frustrarea s-a accentuat în ultimul timp văzând cum sunt cheltuiți banii craiovenilor, dar și văzând cât de haotic este condus orașul. Am decis să candidez la Primaria Craiova tocmai pentru a avea grijă de banii craiovenilor și sa stiți că craiovenii au început să înțeleagă că banii noștri sunt irosiți. Milioane de euro”, a afirmat Vasile.

Foarte optimist în declarații, candidatul AUR pentru la funcția de edil al Craiovei, a repetat în mai multe rânduri că are șanse reale să obțină un scor bun și să o bată la alegeri pe Olguța Vasilescu. Cum? Ei bine, spune el, cu un program politic simplu ar opri risipa banului public. Pe de o parte. Pe de alta, ar sădea taxele și impozitele craiovenilor, iar muncitorilor din regii le-ar mări salariile.

”Primesc zeci, sute de mesaje de la craioveni cu fântâni arteziene care sunt pornite pe timp de ploaie, cu iluminat stradal pornit în miezul zilei, cu lucrări, cu spargeri de străzi proaspăt asfaltate, toate aceste lucruri înseamnă milioane de euro, exact asta voi face eu și echipa de consilieri, vom avea grijă de banii cetățenilor.

”Creștem salariile în regiile și societățile Primăriei Craiova”

”Primul lucru pe care îl vom face, din septembrie, va fi să croim pentru anul viitor un buget al Craiovei realist, bazat pe o dezbatere reală. De asemenea, vom proceda la o scădere de impozite și taxe. Există un mecanism simplu la îndemâna administrației locale, pentru că legea prevede un minim și un maxim de impozitare. Până acum, doamna Olguța Vasilescu și majoritatea PSD au ales mereu maximul. Acest lucru se va schimba. De asemenea, vă anunț că vom găsi bani să creștem salariile în regiile și societățile primăriei Craiova, dar pentru cei care muncesc, cei care curăță în fiecare dimineață străzile, cei care repară țevile, cei care întrețin efectiv acest oraș, nu pentru directori, nu pentru boierimea PSD cocoțată în funcții. Vom găsi resurse oprind risipa, din milioanele și milioanele de euro care se risipesc an de an. De asta vrem să câștigăm primăria, să avem grijă de banii craiovenilor, de banii noștri”, a declarat Marian Vasile.

”Avem cea mai bună listă”

”Suntem cât se poate de optimiști. Am văzut că doamna Vasilescu se ruga de craioveni, la conferința de presă de zilele trecute, să-i voteze și consilierii locali. Eu din asta am înțeles că PSD Craiova recunoaște că va pierde alegerile pentru consiliul local. Eu le cer dimpotrivă, pentru că avem cea mai bună listă, să voteze și candidatul de primar, să putem schimba lucrurile în acest oraș. Situația s-a schimbat față de 2020, sunt mai puțin iepuri, nu ma există PER și toată lumea cred că va înțelege că lupta adevărată e între PSD și AUR”, a mai declarat Marian Vasile.

ALEGEREA EDITORULUI