O parte a craiovenilor nu va mai vota la secția de până acum. Zeci de străzi și imobile au fost (re)arondate de primărie

517

Câteva zeci de străzi și imobile din Craiova au fost arondate, respectiv rearondate altor secții de votare. Cu alte cuvinte, o parte a cetățenilor vor vota în altă parte decât cea în care au făcut-o până acum, alții vor rămâne în aceeași locație, dar aparțin altui număr de secție.

Motivul modificărilor este, conform unui răspuns solicitat Primăriei Craiova, de redacția Știri Craiova, ”în vederea respectării criteriilor legale pe care trebuie să le îndeplinească secțiile de votare, respectiv numărul de alegători arondați unei secții, să nu depășească cifra de 2000 și distanța dintre sediul secției de votare și domiciliul/reședința alegătorilor arondați”. Rearondarea s-a făcut prin dispoziția primarului Craiovei și a primit avizul Autorităţii Electorale Permanente.

Astfel, cetăţenii cu domiciliul în Strada Odessa, integral au fost rearondați de la SECȚIA DE VOTARE NR. 36, cu sediul la LICEUL TEHNOLOGIC DE TRANSPORTURI AUTO – Bulevardul Nicolae Romanescu, Nr.99 și vor vota la SECȚIA DE VOTARE NR. 37, cu sediul la aceeași adresă.

Cetăţenii din municipiul Craiova cu domiciliul în Strada Dr. Victor Papillian, 1-41 A, numere impare vor vota la SECȚIA DE VOTARE NR. 47, cu sediul la COLEGIUL
NAŢIONAL ECONOMIC ”GHEORGHE CHIŢU” – Strada Dr. Dimitrie Gerota, Nr.22.

Cetăţenii din municipiul Craiova cu domiciliul în Strada Ada Kaleh, integral au fost rearondați de la SECȚIA DE VOTARE NR. 46, cu sediul la COLEGIUL NAȚIONAL ECONOMIC ”GHEORGHE CHIȚU”, – Strada Dr. Dimitrie Gerota, Nr. 22 și vor vota la SECȚIA DE VOTARE NR. 56, cu sediul la la ŞCOALA GIMNAZIALĂ ”LASCĂR CATARGIU” (FOSTA NR. 19) – Strada Bărăganului, Nr. 45).

Craiova cu domiciliul în Strada Voineasa (Strada Anul 1921), integral au fost rearondați de la SECȚIA DE VOTARE NR.54, cu sediul la ŞCOALA GIMNAZIALĂ ”LASCĂR CATARGIU” (FOSTA NR. 19) – Strada Bărăganului, Nr. 45 și vor vota la SECȚIA DE VOTARE NR. 56, cu sediul la ŞCOALA GIMNAZIALĂ ”LASCĂR CATARGIU” (FOSTA NR. 19) – Strada Bărăganului, Nr. 45.

Craiovenii cu domiciliul în Strada Timişoara, integral au fost rearondați de la SECȚIA DE VOTARE NR. 54, cu sediul la ŞCOALA GIMNAZIALĂ ”LASCĂR CATARGIU” (FOSTA NR. 19) – Strada Bărăganului Nr. 45 și vor vota la SECȚIA DE VOTARE NR. 56, cu sediul la ŞCOALA GIMNAZIALĂ ”LASCĂR CATARGIU” (FOSTA NR. 19) – Strada Bărăganului, Nr. 45.

Cetăţenii din municipiul Craiova cu domiciliul în Bulevardul Oltenia nr. -, bl. T1 / Bulevardul Oltenia nr. 1A bl. T1 au fost rearondați de la SECȚIA DE VOTARE NR. 103, cu sediul la COLEGIUL TEHNIC ”COSTIN D. NENIȚESCU” – Strada Paşcani, Nr. 9 și vor vota la SECȚIA DE VOTARE NR. 75, cu sediul la ȘCOALA GIMNAZIALĂ ”ELENA FARAGO” (FOSTA ŞCOALA GIMNAZIALA NR.34) – Strada Elena Farago, Nr.53.

Craiovenii cu domiciliul în Bulevardul Oltenia nr. -, bl. T2 / Bulevardul Oltenia nr. 1B bl. T2 au fost rearondați de la SECȚIA DE VOTARE NR.103, cu sediul la COLEGIUL TEHNIC ”COSTIN D. NENITESCU” – Strada Paşcani , Nr. 9 vor vota la SECȚIA DE VOTARE NR.76, cu sediul la ȘCOALA GIMNAZIALĂ ”ELENA FARAGO” (FOSTA SCOALA GIMNAZIALA
NR.34) – Strada Elena Farago, Nr. 53.

Cetățenii din municipiul Craiova cu domiciliul în Bulevardul Oltenia nr. -, bl. T3 / Bulevardul Oltenia nr. 1C bl. T3 au fost rearondați de la SECȚIA DE VOTARE NR. 103, cu sediul la COLEGIUL TEHNIC ”COSTIN D. NENIȚESCU” – Strada Paşcani, Nr. 9 vor
vota la SECȚIA DE VOTARE NR. 77, cu sediul la ȘCOALA GIMNAZIALĂ ”ELENA FARAGO” (FOSTA ŞCOALA GIMNAZIALA NR.34) – Strada Elena Farago, Nr. 53.

Craiovenii cu domiciliul în Calea Severinului (Strada V. I. Lenin) nr. 18 F vor vota la SECȚIA DE VOTARE NR. 103, cu sediul la COLEGIUL TEHNIC ”COSTIN D. NENITESCU” – Strada Paşcani, Nr. 9.

Cetăţenii din municipiul Craiova cu domiciliul în Strada Paşcani, numere impare, nr. 1 -11 D vor vota la SECȚIA DE VOTARE NR.107, cu sediul la COLEGIUL TEHNIC ”COSTIN D. NENITESCU” – Strada Paşcani.

Cei cu domiciliul în Bulevardul Dacia, numere pare, nr. 56 – 60 M vor vota la SECȚIA DE VOTARE NR. 112, cu sediul la COLEGIUL TEHNIC ENERGETIC – Strada Amaradia, Nr. 59.

Cetăţenii din municipiul Craiova cu domiciliul în Bulevardul Dacia, numere impare, nr. 75 -109 A vor vota la SECȚIA DE VOTARE NR. 114, cu sediul la COLEGIUL NAŢIONAL PEDAGOGIC ”ŞTEFAN VELOVAN” – Strada Amaradia, Nr. 72.

Craiovenii din Strada Brazda lui Novac, numere impare, nr. 95 – 105 D vor vota la SECȚIA DE VOTARE NR.116, cu sediul la GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT ”CĂSUŢA CU POVEŞTI” (FOSTA NR.43) – Strada General Ştefan Fălcoianu, Nr. 6.

Cetăţenii din municipiul Craiova cu domiciliul în Strada Amaradia (Strada I. P. Pavlov) nr. 94 vor vota la SECȚIA DE VOTARE NR. 119, cu sediul la GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT ”VOINICEII” (FOSTA NR. 32) – Strada Col. Scarlat Demetriade , Nr. 10.

Craiovenii cu domiciliul în Strada General Ştefan Fălcoianu, numere pare, nr. 2 – 6 A
vor vota la SECȚIA DE VOTARE NR. 120, cu sediul la ŞCOALA GIMNAZIALĂ ”SFÂNTU GHEORGHE” (FOSTA NR. 24) – Strada Brazda lui Novac, Nr. 87.

Cetățenii cu domiciliul în Strada Fraţii Goleşti (Strada Reforma Agrară), numere
impare, nr.115 -121 au fost rearondați de la SECȚIA DE VOTARE NR. 121, cu sediul la
ŞCOALA GIMNAZIALĂ ”SFÂNTU GHEORGHE” (FOSTA NR. 24) – Strada Brazda lui Novac, Nr. 87 și vor vota la SECȚIA DE VOTARE NR. 140, cu sediul la SUCURSALA REGIONALĂ CF CRAIOVA (Gara Craiova) – Bulevardul Decebal, Nr. 1.

Craiovenii cu domiciliul în Strada Fraţii Goleşti (Strada Reforma Agrară), bl. 47 IVA, bl. 48 IVA, bl. 49 IVA, bl. 48 IVA 1, bl. 49 IVA 1, bl. 50 IVA 1  au fost rearondați de la SECȚIA DE VOTARE NR.121, cu sediul la ŞCOALA GIMNAZIALĂ ”SFÂNTU GHEORGHE” (FOSTA NR.24) – Strada Brazda lui Novac, Nr. 87 și vor vota la SECȚIA DE VOTARE NR. 140, cu sediul la SUCURSALA REGIONALĂ CF CRAIOVA – Bulevardul Decebal, Nr. 1.

ALEGEREA EDITORULUI