VIDEO Dușmănie și bătaie între candidații PNL și PSD într-o comună din Dolj

2256

Bătaie la propriu între două tabere politice adverse în comuna Secu. Actualul edil și tatăl principalului contracandidat s-au înjurat și lovit. Disputa, care a avut loc luni, s-a încheiat cu două dosare penale: unul pentru lovire, celălalt pentru blocarea accesului pe drumurile publice.

Este vorba despre Marian Victor Dan, de 46 de ani, primarul localității, și candidat PSD pentru un nou mandat, și Marius Viorel Jianu, de 55 de ani, secretarul comunei Gogoșu, și tatăl candidatului PNL la Primăria Secu, Alexandru Constantin Jianu. Iată cum, aici, cele două partide de guvernământ nu doar că nu pot colabora, dar nici nu se pot suporta. Sublime sunt, totuși, consecvența și onoarea acestor membri de partid, având în vedere că cele două părți s-au bătut, la propriu, și la alegerile de acum 4 ani.

Potrivit datelor oficiale obținute de la reprezentanții IPJ Dolj, evenimentul s-a petrecut pe 3 iunie a.c., în jurul orelor 15.40. Primarul a sunat la poliție și a spus că ar fi fost lovit de un utilaj care făcea lucrări de asfaltare pe DJ 606 C, în localitate. Conform informațiilor Stiri Craiova, el era condus de Marius Jianu

Din verificările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că un bărbat de 55 de ani, din localitate, ar fi condus un autoturism pe DJ 606 C, pe un tronson unde se făceau lucrări de asfaltare, fiind oprit de muncitorii societăţii care efectua asfaltarea.

La un moment dat, între apelant şi bărbatul de 55 de ani, a avut loc o altercaţie, cei doi adresându-şi reciproc injurii şi cuvinte jignitoare, apelantul declarând că a fost lovit cu portiera autoturismului de către cel de-al doilea bărbat.

Totodată, în sprijinul apelantului ar fi venit şi fiul acestuia, de 19 ani, care ar fi poziţionat un autoturism perpendicular pe axul drumului, blocând circulaţia în ambele sensuri”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cristian Grigorescu.

Faţă de cei doi bărbaţi, de 46 şi 55 de ani, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale conform prevederilor Legii nr.61/1991 R.

Totodată, pe numele bărbatului de 55 de ani  a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, iar pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice.

ALEGEREA EDITORULUI