Marian Vasile: „9 iunie 2024 poate fi o zi memorabilă în istoria post decembristă a orașului nostru“

290

Marian Vasile, candidatul AUR la Primăria Craiova, s-a prezentat la urne încă de la primele ore ale dimineții. El i-a îndemnat pe craioveni să meargă la vor, indiferent de opțiunea politică.

”Considerat principalul contracandidat al Olguței Vasilescu, de care îl despart doar trei procente, conform unui sondaj SOCIOPOL efectuat în perioada 23 mai – 29 mai, Marian Vasile a votat în această dimineață la Secția Nr. 3 de pe strada Mitropolitul Firmilian (DGAS Craiova)”, au transmis reprezentanții partidului.

Astăzi am votat pentru ceea ce lupt de 12 ani, pentru un oraș în care libertatea de exprimare să fie apreciată, pentru un oraș în care craiovenii să nu mai vorbească în șoaptă la serviciu sau acasă. Îndemn toți craiovenii să mergă la vot, indiferent de preferința electorală, să iasă cu familia, cu vecini, cu prietenii, pentru că este o zi extrem de importantă. Ziua de 9 iunie 2024 poate fi o zi memorabilă în istoria post decembristă a orașului nostru.
A fost o campanie electorală frumoasă, în care am avut ocazia să stau de vorbă cu aproape 10.000 de craioveni. Le-am înțeles perfect dorințele, supărările, problemele. Craiovenii își doresc un primar care să le fie alături, un primar al lor, craiovenii își doresc să participe la deciziile importante pentru orașul lor. Le promit că așa vor sta lucrurile după data de 9 iunie! Haideți să facem istorie împreună!“, a fost mesajul lui Marian Vasile, la ieșirea de la urne.

ALEGEREA EDITORULUI