Mașinile, parcarea, nesimțirea și cafeaua VIDEO

1122

Nervoasă că nu mai poate urca în autoturism, o femeie s-a răzbunat și a aruncat cu cafea pe mașina vecină, apoi a dat cu paharul de pământ.

Un craiovean și-a găsit mașina parcată pe Calea București, în zona ”Viitorul”, plină de zoaie în această dimineață. A vrut să afle dacă în Bănie a curs cumva cu lapte și miere. Și-a descoperit, probabil cum se aștepta, că n-a dat norocul peste oraș, cu atât mai puțin peste el.

Dârele maronii erau de la o șoferiță nervoasă. Femeia nu a încadrat autovehiculul pe mijlocul locului de parcare, așa că mașina alăturată i-a restrâns spațiul de acces.

Foarte deranjată că nu mai are loc să urce, a aruncat cafeaua pe parbrizul vecinului de parcare, apoi a dat cu paharul de pământ.

A parcat aseară cu roata stângă pe linia albă. Eu, de dimineață, am parcat normal, se vede. Dacă nu a parcat bine, nu a putut să mai intre în mașină și, pac, cu cafeaua. Lipsa educației își spune cuvântul”, spune proprietarul autovehiculului împricinat.

Noi am fi trecut cu vederea nervii duduii dacă duduia n-ar fi aruncat mizeria și pe jos. Asta e, nesimțirea nu are scuze.

ALEGEREA EDITORULUI