De ce a demisionat prefectul de Dolj. Pentru un motiv bun ca liberalul trădător Dan Diaconu să-i ia locul

987
Reclame

Daniela Barbu, prefectul județului Dolj, și-a depus demisia, a anuntat, azi, PSD Dolj. Motivul renunțării la funcție ar avea legătură cu situația fostului primar al Șimnicului de Sus, Marius Cosmin Dumitru. Reprezenta Guvernului în teritoriu ar fi semnat ordinul de încetare a mandatului înainte ca motivarea instanței să ajungă la Prefectură. Asta i-ar fi supărat pe liderii de la PSD. Tocmai bine, ca sa fie schimbată din functia în care, oricum, era invizibilă. Oficial, a facut-o, cum altfel decât din “motive personale”.

Noul prefect ar urma sa fie uns consilierul PNL Dan Diaconu, care dupa alegerile din 2020 a tradat electoratul si a trecut de partea PSD.

Iata ce au anunțat, oficial, reprezentanții PSD Dolj:

“În ședința de azi, 29 mai 2022, a Biroului Permanet Județean al PSD Dolj, doamna prefect Daniela Gheorghița Barbu i-a înștiințat pe colegi că nu mai dorește să continue în funcție, invocând motive personale.

Membrii BPJ ai PSD Dolj au luat act de dorința acesteia și au votat, în unanimitate, ca propunere pentru funcția de prefect al județului Dolj pe domnul Dan Diaconu, un om tânăr, din noul val de politicieni, cu experiență administrativă, de șase ani consilier local municipal, inginer de profesie, manager al unei societăți comerciale de succes.

Îi mulțumim doamnei Daniela Gheorghita Barbu pentru activitatea din această perioadă și îi urăm success domnului Dan Diaconu!”