Divina Comedie! Prefectul Daniela Barbu nu și-a dat demisia

849

Daniela Barbu, reprezentanta Guvernului în Dolj, nu și-a depus demisia nici până în ziua de azi, susțin surse din cadrul Instituției Prefectului Județului Dolj.

Acesta este și motivul pentru care Guvernul nu a avut pe masă un proiect de hotărâre privind încetarea exercitării funcției sale de prefect al județului Dolj. Cu siguranță, unora li s-au tot lungit ochii după actul normativ…

Că demisia ei scrisă ar lipsi cu desăvârșire este cu atât mai interesant cu cât chiar PSD Dolj a făcut, în urmă cu vreo 10 zile, anunțul retragerii Danielei Barbu, ”din motive personale”, pe pagina de Facebook a formațiunii județene. Mai mult, pesediștii s-au și grăbit să facă o nominalizare pentru preluarea funcției.

Și-acum, ce să-nțelegem? Că partidul a pus carul înaintea boilor de dragul capriciilor personale ale Danielei Barbu? S-a răzgândit domnia sa ori partidul? Oricum ar fi, este comic!

”În ședința de azi, 29 mai 2022, a Biroului Permanent Județean al PSD Dolj, doamna prefect Daniela Gheorghița Barbu i-a înștiințat pe colegi că nu mai dorește să continue în funcție, invocând motive personale.

Membrii BPJ ai PSD Dolj au luat act de dorința acesteia și au votat, în unanimitate, ca propunere pentru funcția de prefect al județului Dolj, pe domnul Dan Diaconu, un om tânăr, din noul val de politicieni, cu experiență administrativă, de șase ani consilier local municipal, inginer de profesie, manager al unei societăți comerciale de succes.

Îi mulțumim doamnei Daniela Gheorghita Barbu pentru activitatea din această perioadă și îi urăm success domnului Dan Diaconu!”, a fost anunțul PSD Dolj.

Poate că Dana Barbu nu-și dorește să rămână în istoria județului doar prin simpla mențiune că a fost prefectul cu cel mai scurt mandat.