Senatorul Cosmin Poteraș demisionează din USR Dolj

523
Reclame

Cosmin Poteraș, ales senator de Dolj la Parlamentarele din 2020, pe listele Alianţei USR PLUS, și-a anunțat demisia din partid. Până în iunie 2021, acesta a fost membru PLUS, fiind ”absorbit” de Uniunea Salvați România după fuziunea celor două partide. Potrivit acestuia, demisia va deveni oficială mâine. Parlamentarul nu a vrut să detalieze motivele pentru care a decis să părăsească USR. Poteraș spune că îl va urma Dacian Cioloș în REPER.

Nu vreau să comentez problemele interne; sunt deja de notorietate publică și genul ăsta de discuții, după părerea mea, este extrem de îndepărtat față de așteptările celor care ne-au votat.

Vreau să spun doar atât: am fost trimiși în Parlament de către cetățeni pe baza unor promisiuni electorale de care ne-am îndepărtat. Spațiul rezervat reformelor a fost ocupat cu certuri interne interminabile la care am ales să nu particip.

Mă voi alătura colegilor Ramona Strugariu, Dragoș Pîslaru, Dacian Cioloş, Dragoș Tudorache și Alin Mituța în demersul nostru de a construi partidul REPER care să promoveze cu adevărat un viitor european pentru țara noastră și care să ofere o șansă reală de a construi o Românie mai bună”, a anunțat Cosmin Poteraș pe pagina sa de politician.

ALEGEREA EDITORULUI