CRAIOVA. Adolescentă, salvată de un polițist de la Protecția Animalelor Dolj

488
Reclame

O fată de 15 ani, din Craiova, a fost salvată de un poliţist din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor Dolj, în urmă cu două zile. Adolescenta era căzută la pământ, pe Strada Brestei, avea convulsii și era inconștientă. Lucrătorul IPJ era în timpul serviciului, la volanul autospecialei, când a observat un grup de oameni strânși în jurul ei. Aceștia încercau să o ajute, însă fără a avea cunoștințe minime în acest sens. Din dorința de a o salva, aceștia ar fi mușcat-o de un deget și ar fi aruncat apă pe ea.

Poliţistul, Daniel Ungureanu, a oprit autospeciala de poliţie, a apelat SNUAU 112 şi a început imediat efectuarea manevrelor de prim-ajutor, până la preluarea acesteia de către echipajul medical. Ea a fost ulterior transportată la spital. Salvatorul ei a aflat, astăzi, că puștoaica este acum acasă și, se pare, starea ei de sănătate este una bună.

Ungureanu a lucrat, până în urmă cu mai mult de un an, în cadrul Poliției Locale a Municipiului Craiova. Bărbatul a participat la concursul organizat pentru ocuparea unor posturi din sursă externă.

Mama fetei și colegii polițistului Daniel Ungureanu i-au mulțumit pentru implicare, profesionalism și pentru exemplul pe care le-a oferit.

ALEGEREA EDITORULUI