Numele unor persoane publice, decupate de pe coroanele depuse la mormântul lui Doru Măgaru

581
Reclame

Mai multe coroane funerare, depuse la locul de veci al omului de afaceri Doru Petrescu, zis Doru Măgaru, au fost distruse. Mai exact, unele dintre panglicile cu mesajele de condoleanțe ar fi fost tăiate, conform apropiaților familiei. Descoperirea a fost făcut duminică. Deocamdată, nu există nicio plângere înregistrată la poliție privind situația reclamată, însă familia susține că urmează să depună. Panglicile ar fi fost taiate doar de pe unele coroane, depuse de persoane publice. În zonă nu există camere de supraveghere.

Reamintim că Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj a deschis un dosar de moarte suspectă după decesul afaceristului craiovean. Cazul a fost preluat chiar de șeful Parchetului, Marin Rogoveanu. La o zi după ce a fost înhumat, procurorii au făcut percheziții la proprietățile deținute de Măgaru. Ar fi fost ridicate documente și dispozitive, dar și telefonul mobil al defunctului.

Procurorii au obținut un nou mandat de percheziție, însă nu a fost pus în aplicare deocamdată. Un apropiat al lui Doru Măgaru, Tiberiu Capac, a fost dus la audieri în cursul zilei de ieri. La rând ar urma și alții.

ALEGEREA EDITORULUI