CRAIOVA. Ludovic Orban și Violeta Alexandru vin la ”botezul” Filialei Dolj a Partidului Forța Dreptei

652
Reclame

Președintele Partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, și Violeta Alexandru, liderul grupului parlamentar din Camera Deputaților a formațiunii politice, vor participa, vineri, 1 iulie, la constituirea Comitetului Județean de Inițiativă a filialei Dolj, al cărui președinte este Nicolae Giugea.

”Cu această ocazie, va fi inaugurat și sediul filialei Dolj a Partidului Forța Dreptei, str. Mihail Kogălniceanu, nr. 17”, anunță reprezentanții PFD Dolj.

În cadrul evenimentului va fi organizată o conferință de presă, iar Violeta Alexandru se va întâlni cu reprezentanții pensionarilor. Totodată, se va înființa și Organizației de Tineret a Partidului Forța Dreptei Dolj.

Reamintim că fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, a decis să lanseze un nou proiect politic după ce conducerea partidului a votat excluderea lui. El a spus că se va alia cu USR împotriva alianței PSD-PNL, pe care a numit-o „un monstru”. Parte din liberali l-au urmat, printre care și deputatul de Dolj, Nicolae Giugea, fost prefect de Dolj și candidat pentru Primăria Craiova la ultimele alegeri locale, organizate în toamna lui 2020. Este, deci, foarte probabil, ca acesta să fie și candidatul pe care PFD și USR să-l pregătească pentru o nouă luptă electorală în Cetatea Băniei, în 2024.