Corâțu propune bandă de legătură, ca să nu mai fie calvar pe Podari-Craiova. Olguța are altă soluție

986
Reclame

O bandă de legătură între E79 și Bvd. Nicolae Romanescu ar rezolva problema traficului îngrozitor pe ruta Podari-Craiova și invers, este de părere consilierul liberal Cosmin Corâțu. Acesta a și formulat o propunere în acest sens, în cadrul ședinței de joi a Consiliului Local Craiova. Primarul Olguța Vasilescu a precizat că deja se implementează o soluție.

Am propus realizarea unei benzi care să facă legătura dintre E79 și Bvd Nicolae Romanescu. Astfel, Cei care circulă dinspre Podari și vor dori să ajungă pe drumul de ieșire spre Malu Mare, nu vor mai trebui să intre în giratoriu, lucru care va ajuta mult la fluidizarea traficului, mai ales în zilele de luni, când are loc târgul de săptămână de la marginea orașului. Luni dimineața o mare parte din mașinile care vin dinspre Podari, intră în giratoriu doar pentru a face dreapta către târgul de săptămână. Cu costuri minime și în scurt timp se poate oferi o soluție care să le ușureze viața participanților la trafic din zona respectivă”, a explicat consilierul Cosmin Corâțu.

Lucrăm deja acolo. Circulația se va extinde pe patru benzi, e un lucru pe care l-am promis încă de anul trecut, iar anul acesta este în proiectul de investiții”, i-a răspuns edilul.

 

ALEGEREA EDITORULUI