Mașina implicată în accidentul mortal de la Șimnic, văzută des circulând cu mare viteză prin Craiova

847
Reclame

Autoturismul la volanul căruia se afla conducătorul auto de doar 18 ani, care a produs groaznicul accident din această dimineață, pe raza localității Șimnicu de Sus, în care atât el, cât și o pasageră de 18 ani, au murit, fusese văzut frecvent circulând cu viteză excesivă prin Craiova. Mai multe sesizări care vizau același autoehicul au fost postate pe Facebook. O femeie atrăgea atenția, chiar zilele trecute, pe un grup destinat mămicilor, că un autoturism BMW – cu același număr de înmatriculare ca cel din evenimentul rutier – circula cu mare viteză prin Cartierul Brazdă, și că punea în pericol siguranța copiilor și nu numai. De altfel, chiar în cursul serii trecute, pe cel mai mare grup de informații privind traficul rutier din Craiova și Dolj, era semnalată aceeași situație, cu același autoturism:

DJ 35 — (BMW) se pare că a făcut un obicei de a trece în fiecare seară (două săptămâni) pe aleea din spatele blocului M4 Brazda lui Novac/zona Simplon cu o viteză de neimaginat. Domnu, dacă doriți adrenalină există câmp sau spații special amenajate pentru asta. Acolo sunt copii, unde faceți dvs demaraje… (…)”, a fost mesajul postat aseară pe Grupul INFO TRAFIC CRAIOVA ȘI DOLJ.

Reamintim că, în această dimineață, doi tineri de 18 ani și-au pierdut viața, pe raza localității Șimnicu de Sus. Din primele date ale polițiștilor, automobilul în care se aflau a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat. Cauza ar fi fost viteza excesivă. Detalii, AICI.

Sursa Facebook

ALEGEREA EDITORULUI