O fată și un băiat, ambii de 18 ani, au murit într-un teribil accident auto

1310
Reclame

Un tânăr de 18 ani, din Craiova, și o tânără, tot de 18 ani, din Almăj, și-au pierdut viața, în această dimineață, în urma unui teribil accident auto. Tragedia a avut loc în jurul orei 04.30, pe DN 6B, în afara satului Dudovicești din Șimnicu de Sus.

Tânărul avea permis auto de doar 2 luni. Se pare că ar fi pierdut controlul asupra autoturismul BMW pe care îl conducea cu mare viteză. A ieșit în decor, răsturnându-se de mai multe ori, oprindu-se la câteva zeci de metri de drum.

Inițial, polițiștii nici nu au știut că în autoturism fuseseră două persoane, trupul fetei fiind găsit în urma cercetărilor la fața locului, la mare depărtare de autovehicul. Luna aceasta tânăra urma să sărbătorească majoratul.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, un tânăr de 18 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 6 B, în afara localității Dudovicești, din direcția Craiova către Melinești, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și o tânără de 18 ani, din comuna Almăj, pasager în autoturism au decedat. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

ALEGEREA EDITORULUI