Destinul i-a surâs lui Petre Daea: Piața Chiriac din Craiova e visul împlinit al unui fost și viitor ministru

1291
Reclame

Piața Chiriac se deschide publicului vinerea aceasta, anunță primarul Olguța Vasilescu, pe pagina sa personală de Facebook, fiindcă, după cum ne-a obișnuit deja, aici e mercurialul informațiilor din spectrul administrației locale.

Și-aflarăm, astfel, că destinul i-a surâs lui Petre Daea. Azi, a fost votat de conducerea PSD, în unanimitate, ministru al Agriculturii. Pentru Craiova, asta e mai degrabă o ”pierdere”. Potrivit primarului Olguța Vasilescu, ”vinerea aceasta era invitat la Craiova la deschiderea Pieței Chiriac, o piață care e destinată doar producătorilor autohtoni” – un vis așteptat de Daea răstimp de două mandate.

Nu știam că va fi ministru când am lansat invitația, ci m-am gândit doar că ar fi frumos ca să participe la inaugurare omul care a lansat ideea piețelor destinate exclusiv produselor românești. Vom face inaugurarea vineri, fără Petre Daea, care va veni imediat ce programul de ministru îi va permite o deplasare la Craiova, ca să își vadă visul împlinit”, a scris Olguța Vasilescu pe Facebook.

***

PS: Ne cerem scuze pentru logo-ul de pe imagini, mare cât Casa Poporului. Încercăm să remediem situația cât mai rapid cu putință, înainte să se reverse. Foto Piața Chiriac: Facebook/Lia Olguța Vasilescu

ALEGEREA EDITORULUI