Destinul i-a surâs lui Petre Daea: Piața Chiriac din Craiova e visul împlinit al unui fost și viitor ministru

1282

Piața Chiriac se deschide publicului vinerea aceasta, anunță primarul Olguța Vasilescu, pe pagina sa personală de Facebook, fiindcă, după cum ne-a obișnuit deja, aici e mercurialul informațiilor din spectrul administrației locale.

Și-aflarăm, astfel, că destinul i-a surâs lui Petre Daea. Azi, a fost votat de conducerea PSD, în unanimitate, ministru al Agriculturii. Pentru Craiova, asta e mai degrabă o ”pierdere”. Potrivit primarului Olguța Vasilescu, ”vinerea aceasta era invitat la Craiova la deschiderea Pieței Chiriac, o piață care e destinată doar producătorilor autohtoni” – un vis așteptat de Daea răstimp de două mandate.

Nu știam că va fi ministru când am lansat invitația, ci m-am gândit doar că ar fi frumos ca să participe la inaugurare omul care a lansat ideea piețelor destinate exclusiv produselor românești. Vom face inaugurarea vineri, fără Petre Daea, care va veni imediat ce programul de ministru îi va permite o deplasare la Craiova, ca să își vadă visul împlinit”, a scris Olguța Vasilescu pe Facebook.

***

PS: Ne cerem scuze pentru logo-ul de pe imagini, mare cât Casa Poporului. Încercăm să remediem situația cât mai rapid cu putință, înainte să se reverse. Foto Piața Chiriac: Facebook/Lia Olguța Vasilescu