Geo Da Silva dă party la Water Park. Localii noștri, în Centrul Vechi

649
Reclame

Municipalitatea craioveană vrea ca oamenii să simtă că e perioada relaxării. Și-a zis atunci: să fie Craiova SummerFest! Adică începând cu acest week-end se dă startul unei serii de petreceri la Water Park, care abia s-a redeschis, dar și pe scenele din oraș.

Potrivit unui comunicat remis presei, doi artiști cunoscuți pe plan național: JUNO și GEO Da SILVA, dar și pe cei mai talentați artiști locali – Casual Band, KOP Dance, Remix Band, Risk of Contamination, Filarmonica Oltenia și Ansamblul Folcloric Maria Tănase vor anima orașul în weekendul 15-17 iulie, în Centrul Vechi. Cetățenii (și turiștii) vor avea ocazia să joace pe ritmuri tradiționale românești, grecești și macedonene.

Startul la spectacolele din weekend îl dau artiștii de la Casual Band. Bogdan Uță & Co își așteaptă spectatorii vineri, 15 iulie, pe scena din Centrul Vechi – Piața Frații Buzești, începând cu ora 19.00.

Prima seară de weekend va continua cu o lecție de dans susținută de copiii de la KOP Dance, iar petrecerea va continua oltenește, tot în Centrul Vechi, cu câțiva dintre soliștii îndrăgiți de la Ansamblul Folcloric Maria Tănase – Lavinia Bîrsoghe, Liliana Popa, Liviu Dică și Constantin Enceanu.

Craiova SummerFest îl aduce sâmbătă seara, 16 iulie, în Centrul Vechi, pe JUNO – unul dintre tinerii colaboratori ai lui Smiley. Alături de echipa HaHaHa Production din 2016, Juno a colaborat prima oară cu Smiley pentru piesa „Rara”. Primul său single a fost „Averile”, urmat apoi de alte single-uri: „Praf”, „Ego”, „Grenada” feat. Nicole Cherry, „Dumbada” feat. Shift sau „Profu”, coloana sonoră a serialului cu același titlu difuzat de Pro TV, serial în care JUNO joacă rolul unui licean. În 2019, JUNO a ajuns în topurile muzicale din România cu piesa „Caută-mă”, iar în 2021, JUNO și-a lansat primul său album solo.

O altă surpriză a serii de sâmbătă, 16 iulie, va fi la Water Park Craiova, unde Geo DaSilva își invită fanii, între orele 18.00 – 23.00, la Retro Remix Party – cea mai tare petrecere în aer liber, la piscină.

Unul dintre cei mai cunoscuţi DJ şi MC din România, cu o carieră de peste 20 de ani, Geo Da Silva este cel care, în 2004, a pus bazele produsului Funky DJs. În anul 2007 și-a lansat primul album solo, iar unul dintre cele mai de success hituri ale sale, I will do it like a truck, a cucerit topurile din întreaga lume în anul 2008.

Seara de duminică, 17 iulie 2022, aparține trupelor locale și comunităților elene și macedonene, care vor susține trei ore de dans și muzică pe scena din Centrul Vechi.

Sub conceptul Craiova SummerFest sunt reunite toate spectacolele organizate de Primăria Craiova, cu sprijinul instituțiilor de cultură, în perioada estivală.

CENTRUL VECHI

Vineri, 15 iulie 2022, ora 19.00 – 22.00:

  • Concert Casual Band

  • Spectacol de dans, KOP Dance

  • Să petrecem olteneşte! Ansamblul Folcloric Maria Tănase

Sâmbătă, 16 iulie 2022, ora 19.00 – 22.00:

  • Spectacol artistic, Centrul Cultural Craiova

  • Concert cameral, Filarmonica Oltenia

  • Concert JUNO

Duminică, 17 iulie 2022, ora 19.00 – 22.00:

  • Remix Band – Școala de muzică Șincai

  • Dansuri greceşti, Ansamblul Irini al Comunităţii Elene Craiova

  • Dansuri tradiționale, Asociaţia Macedonenilor din România

  • Concert Risk of Contamination

Water Park

Sâmbătă, 16 iulie 2022, 18.00 – 23.00:

  • DJ live set Geo da Silva