Berari și voluntari au curățat pădurea Bucovăţ de gunoaie

708

Circa 840 de kilograme de deșeuri au fost adunate din pădurea Bucovăț, în week-end, de peste 80 de voluntari de la fabrica Heineken din Craiova și Let’s Do It Romania. Echipa a strâns în câteva ore 300 de saci de deşeuri, în cadrul campaniei Neumarkt® – Bărbații pe care te poți baza, care încurajează comportamentele responsabile, inclusiv grija față de mediul înconjurător. 

Suntem parte din această comunitate şi vrem să contribuim activ la schimbarea în bine. Ne bucurăm să vedem cât de mulţi colegi aleg să se implice voluntar în acţiunile de curăţare şi cât de mult ne motivează rezultatele pe care le atingem împreună. Lăsăm această zonă mai curată decât am găsit-o, însă e nevoie în continuare de conştientizare, implicare şi de cât mai mulţi oameni pe care te poţi baza să aibă grijă de natură”, a declarat Alina Ţâru, Directorul fabricii din Craiova a Heineken România.

Sutele de kilograme de deşeuri colectate de voluntarii participanți la acțiune au fost preluate ulterior de o companie de salubrizare.

Ne bucurăm să vedem un interes din ce în ce mai mare pentru protejarea mediului şi le mulţumim tuturor celor care se implică voluntar. Prin educare şi iniţiativă, putem reduce cât mai mult deșeurile aruncate la întâmplare în natură şi vom continua să fim alături de cei care îşi doresc să fim mai aproape de acest obiectiv”, a declarat Iulian Tănase, Coordonator județean Let’s Do It România.

ALEGEREA EDITORULUI