Asociația Metropolitană de Transport Public Craiova angajează administrator public prin concurs de dosare

2035
Foto: Remus Badea/arhivă

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Asociația Metropolitană de Transport Public Craiova” e în căutare de administrator public. Concursul pare unul extrem de facil, prind depunere de dosare, iar criteriile destul de lesne de îndeplinit. Anunțul a fost publicat astăzi într-un cotidian regional.

Condițiile specifice pentru ocuparea postului vacant sunt legate de studii, care trebuie să fie universitare, absolvite cu diplomă de licență, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, economice, administrative, tehnice sau juridice. În plus, candidații trebuie să aibă cel puțin 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției și să aibă și specializări în management și achiziţii publice.

Candidații vor trece și printr-un interviu, însă doar în caz de necesitate.

În cazul în care doi sau mai mulți candidați obțin punctaje egale în urma concursului, candidații aflați în această situație vor fi invitați la interviu în urma căruia comisia de concurs va decide asupra candidatului câștigător”, se arată în anunțul ADI Transport public metropolitan.

Data-limită și ora până la care se pot depune dosarele de concurs este 19 august 2022, ora 16:00. Anunțul poate fi consultat în întregime AICI.

Reamintim că Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Asociația Metropolitană de Transport Public Craiova” a fost înființată pe 27 ianuarie 2022, prin asocierea Municipiului Craiova, prin Consiliul Local al Municipiului Craiova, în calitate de membru fondator, cu Consiliile Locale ale Comunelor Breasta, Bucovăț, Cârcea, Ișalnița, Malu Mare şi Pielești. Ulterior au fost acceptate și localitățile Șimnicu de Sus și Ghercești. Președintele ADI este Olguța Vasilescu.

Constituirea ADI Transport s-a realizat ca ”persoană juridică de drept privat și de utilitate publică, având în vedere necesitatea îmbunătățirii în mod continuu a serviciului de transport public local și respectarea standardelor europene privind protecția mediului, precum și pentru respectarea principiilor ce stau la baza organizării serviciului de transport (…)”.