CJ Dolj: Posturile de secretar general al județului și cele de director Tehnic, Economic și Juridic, scoase la concurs

1693
Reclame

Consiliul Județean Dolj a organizat, astăzi, concurs pentru ocuparea a trei funcţii publice de conducere vacante și a unei funcții publice specifice de conducere vacante din cadrul aparatului de specialitate. Este vorba de postul de secretar general al județului Dolj, și cele de director executiv Direcţia Economică, director executiv Direcția Tehnică și director executiv Direcția Juridică, Administraţie Locală, Secretariat.

Azi a avut loc prima probă a concursului, cea scrisă. Potrivit reprezentanților CJ Dolj, posturile au devenit vacante prin pensionarea foștilor titulari.

Pentru funcția publică de secretar general al județului s-au înregistrat 2 candidați, iar la direcțiile mai-sus menționate câte un candidat.

Funcția de secretar general a rămas vacantă după pensionarea lui Gheorghe Barbărasă, în octombrie 2018. Pe post a fost detașată Anda Nicolae, șefa Serviciului Organizare Resurse Umane din cadrul CJ Dolj. În septembrie 2021, în locul ei a fost detașat Cristian Șovăilă, care era funcționar public la CJ Dolj, în cadrul Biroului Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP).

 

ALEGEREA EDITORULUI