Două autoturisme și o casă, arse de flăcări

1413
Foto: ISU Dolj
Reclame

Pompierii craioveni au intervenit, în această dimineață, la un incendiu care a izbucnit pe Str. Strungarilor, zona Cimitirului Catolic, la un garaj cu spațiu de locuit la etaj. La eveniment au fost trimise patru autospeciale de lucru cu apă și spumă, autoscară și două ambulanțe SMURD. Conform reprezentanților de la ISU Dolj, nu au fost înregistrate victime.

Foto: ISU Dolj

Au ars generalizat o anexa compusă, la parter, din garaj la parter și spațiu de locuit la etaj, pe o suprafață de aproximativ 70 mp, dar și două autoturisme.

UPDATE: ”În urma incendiului au ars un autoturism în totalitate, un autoturism în proporție de 90%, mansarda garajului, construită din lemn, pe o suprafață de aproximativ 64 mp. Au fost salvate un autoturism parcat în garaj și casele de locuit din imediata apropiere. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric – cablu electric defect”, au anunțat reprezentanții ISU Dolj.

Foto: ISU Dolj

Pe de altă parte, un alt apel la 112 a anunțat că, la Piața Centrală din Craiova, a luat foc un tablou electric al unui spațiu comercial în care se comercializează mezeluri. Aici a intervenit Detașamentul 2 Pompieri Craiova cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, însă nu au fost înregistrate alte probleme. În acest caz a fost luată legatura și cu CEZ-ul, potrivit pompierilor.

Foto: ISU Dolj