(FOTO/VIDEO) Alertă cu bombă la mall-ul din Constanța

978
Reclame

Alertă cu bombă la City Park Mall din Constanța, în această după-amiază. Clienții au fost evacuați după ce s-a dat alerta că există un pericol în incintă. Un grup de craioveni a refuzat inițial sa părăsească centrul comercial, susținând cu zâmbetul pe buze că ei nu cred nici în vaccin, nici în bombă, așa cum se anunțase prin telefon. Până la urmă, la insistențele personalului MAI, oltenii au acceptat să iasă. Apoi, tot perimetrul mall-ului, cât și Bulevardul ”Alexandru Lăpușneanu”, au putut fi închise de pirotehniști.

La fața locului au fost direcționate 4 mașini de poliție, 2 de SMURD, 2 de autospeciale de pompieri prevăzute cu scară, un echipaj de jandarmi și cel puțin unul al SRI.

Din informațiile de la fața locului, se pare că cineva ar fi observat și un incendiu în incintă.

În ultima vremea, au fost înregistrate mai multe alerte cu bombă, însă nu s-au dovedit a fi reale.

Actualizare, ora 19.00: În cursul serii, IPJ Constanța a transmis un comunicat prin care anunță că bărbatul care a anunțat că în mall ar fi o bombă gata să explodeze are probleme psihice și a fost amendat cu 4.000 de lei. Ne întrebăm dacă medicii psihiatri pot determina științific dacă, în viitor, acest bărbat va mai alerta degeaba autoritățile…

Unul dintre trecători citind pe Stiri Craiova stirea despre alerta cu bombă de la Constanța