Se zboară și spre Danemarca! WizzAir adaugă și un al patrulea oraș din Italia pe lista Aeroportului Craiova

1699
Billund Airoport, zona de checking, sursa foto: internetofbusiness.com
Compania WizzAir extinde destinațiile spre care se poate zbura de pe Aeroportul Internațional Craiova. Noutatea este Billund, Danemarca. În plus, zborurile către Italia vor fi completate de cursa Craiova-Torino.
Sursa foto: https://www.bll.dk/
Două noi curse aeriene de la Craiova au fost anunțate astăzi de compania care operează zborurile de pe Aeroportul Internațional Craiova,#Wizzair. Vestea bună este că reușim să adăugăm o nouă țară pe lista celor șase state europene către care se zboară deja de pe aeroportul nostru: Danemarca și frumosul său oraș, #Billund. Cea de-a doua destinație este #Torino, ce devine al patrulea oraș din Italia de care legăm Craiova și întreaga regiune, după Roma, Milano și Bologna”, a anunțat directorul general al aeroportului din Bănie, Sorin Manda, pe pagina sa de socializare.
Potrivit acestuia, biletele au fost puse în vânzare de astăzi, iar zborurile vor începe din a doua jumătate a lunii decembrie, cu o frecvență de două curse pe săptămână: miercurea și duminica spre Billund și marțea și sâmbăta spre Torino.

ALEGEREA EDITORULUI