Se zboară și spre Danemarca! WizzAir adaugă și un al patrulea oraș din Italia pe lista Aeroportului Craiova

1627
Billund Airoport, zona de checking, sursa foto: internetofbusiness.com
Reclame
Compania WizzAir extinde destinațiile spre care se poate zbura de pe Aeroportul Internațional Craiova. Noutatea este Billund, Danemarca. În plus, zborurile către Italia vor fi completate de cursa Craiova-Torino.
Sursa foto: https://www.bll.dk/
Două noi curse aeriene de la Craiova au fost anunțate astăzi de compania care operează zborurile de pe Aeroportul Internațional Craiova,#Wizzair. Vestea bună este că reușim să adăugăm o nouă țară pe lista celor șase state europene către care se zboară deja de pe aeroportul nostru: Danemarca și frumosul său oraș, #Billund. Cea de-a doua destinație este #Torino, ce devine al patrulea oraș din Italia de care legăm Craiova și întreaga regiune, după Roma, Milano și Bologna”, a anunțat directorul general al aeroportului din Bănie, Sorin Manda, pe pagina sa de socializare.
Potrivit acestuia, biletele au fost puse în vânzare de astăzi, iar zborurile vor începe din a doua jumătate a lunii decembrie, cu o frecvență de două curse pe săptămână: miercurea și duminica spre Billund și marțea și sâmbăta spre Torino.