spot_img
AcasăAdministrațieSecretarul comunei Argetoaia, suspectat de infracțiunea de folosire a funcției pentru favorizarea...

Secretarul comunei Argetoaia, suspectat de infracțiunea de folosire a funcției pentru favorizarea soției

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a fost sesizat de Agenția Națională de Integritate (ANI) cu privire la existența indiciilor referitoare la săvârșirea de secretarul Primăriei Argetoaia, Dragoș-Victor Vînătoru, a infracțiunii de folosire a funcției pentru favorizarea unor persoane.

Mai exact, au constatat cei de la ANI, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, secretarul comunei a semnat două acte administrative privind numirea soției sale în funcția publică de execuție de consilier în cadrul SPCLEP Argetoaia – Starea civilă. În urma încadrării pe post, aceasta a obținut un folos patrimonial. Adică a obținut veniturile din salarii, în sumă totală de 68.525 Lei.

Vînătoru a absolvit Liceul Militar “Tudor Vladimirescu” din Craiova (promoția 1992) și Facultatea de drept “Nicolae Titulescu”, Universitatea din Craiova și are un Master la SNSPA Bucuresti. A fost profesor la Școala Gimnazială Argetoaia, apoi consilier juridic la Primăria Argetoaia. Din 2015 este secretarul comunei.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments